<

«Велике будівництво» на трасі Ковель-Жовква: як ремонтують дорогу від Нововолинська у напрямку Львова

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:25 | 17.04.2020 / Іваничі, Нововолинськ / /
Перегляди
35
/ Коментарі відсутні

Завершились роботи з облаштування 9,5 км вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття на автомобільній дорозі Р-15 Ковель-Жовква у напрямку від Нововолинська до річки Західний Буг. Згодом на цій ділянці дороги розпочнуться роботи з облаштування верхнього шару дорожнього одягу зі щебенево-мастикової асфальтобетонної суміші.

Вартість робіт, згідно з тендерною документацією, яка міститься на сайті електронних публічних закупівель Прозорро, становить 115 619 462 гривень. Підрядник – ТОВ “Автомагістраль-Південь”. Вартість ключає у себе цю ділянку траси довжиною 9,5 кілометрів, а також облаштування окремих ділянок дороги на кілометрах 42 – 80.

Дорожні роботи стартували на початку весни, про що писала на фейсбук-сторінці Служба автомобільних доріг у Волинській області 2-го березня:

“Автошлях державного значення Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква на ділянці км 80+000 – км 89+514. Сьогодні Підрядне підприємство ТзОВ “Автомагістраль-Південь” приступило до виконання робіт з фрезерування зношеного дорожнього покриття та планування узбіч. Ремонтні роботи розпочались від межі Волинської та Львівської областей і проводяться у напрямку Нововолинська”.

7-го березня повідомили, що робота кипить:

“Автомагістраль-Південь” приступила до влаштування вирівнюючого шару дорожнього одягу на відфрезерованій ділянці автошляху. Стартували зі сторони Львівщини на правій смузі дороги. При влаштуванні десятисантиметрового вирівнюючого шару дорожнього одягу на цьому об’єкті використовується крупнозерниста асфальтобетонна суміш. Згодом поверх буде укладено верхній шар, товщиною 5 см, зі щебенево-мастикового матеріалу.

Далі на ділянці, що ремонтується, підрядник продовжує роботи з фрезерування зношеного дорожнього покриття. Якщо сприятиме погода, то працюватиме й протягом двох наступних вихідних.

17-го березня розповіли про звершення фрезерування старого дорожнього покриття на ділянці протяжністю 6 км:

“Також підриємством “Автомагістраль-Південь” укладено вирівнюючий шар з крупнозернистої асфальтобетонної суміші, завтовшки 10 см, на понад 2,5 км об’єкта. Асфальтоукладач працює в межах населеного пункту Литовеж”.

Продовжуються роботи з фрезерування старого дорожнє покриття, повідомили 27-го березня. На ділянці, де такі роботи вже проведено, укладається вирівнюючий шар з крупнозернистої асфальтобетонної суміші.

“Робітники працюють з дотриманням відповідних заходів безпеки. Служба автомобільних доріг у Волинській області закликає всіх користувачів автошляхів дотримуватись умов карантину і залишатись вдома”, – йдеться в публікації.

На всій протяжності об’єкта поточного середнього ремонту км 80+000 – км 89+514, а це 9.5 км, 6-го квітня було закінчено роботи з фрезерування зношеного дорожнього покриття:

“Підрядне підприємсто продовжує активно працювати над влаштуванням вирівнюючого шару дорожнього одягу”.

13-го квітня розповіли, що завершились роботи з влаштування 9,5 км вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття.

“Продовжуються роботи з влаштування узбіч, з’їздів, перехідно-швидкісних смуг, заїзних кишень. Згодом на цій ділянці дороги розпочнуться роботи з влаштування верхнього шару дорожнього одягу зі щебенево-мастикової асфальтобетонної суміші”, – йдеться в повідомленні на фейсбук-сторінці.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа