<

Вдалось зібрати 47 000 гривень: з допомогою небайдужих, військові з Нововолинська отримали станцію підзарядки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:08 | 17.06.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
870
/ Коментарі відсутні

Нововолинські військові, з допомогою небайдужих мешканців міста та усієї країни, змогли придбати сонячні батареї та станцію підзарядки задля ефективного виконання бойових завдань на фронті.

Аби відновити зв’язок між підрозділами, волонтери десантників на початку червня відкрили збір коштів. До містян, які допомагали хлопцям, долучились також нововолинські підприємці та спільними зусиллями зібрали необхідну суму – 47 000 гривень.

Вояки уже отримали необхідну станцію, за допомогою якої тепер мають можливість заряджати коптери, рації та інші прилади. Будь-яка перерахована сума громадян на допомогу ЗСУ, наближає нас до бажаної перемоги над ворогом та мотивує наших героїв до ще кращих результатів.

Волонтерка Ярослава Іванова надалі продовжує допомагати військовим у купівлі необхідного. До дівчини уже долучились підприємці з Нововолинська Юрій та Тетяна Коритко, разом вони раніше допомагали купити хлопцям автомобіль.

Внесок 3 520 гривень також надіслав художник з Нововолинська Павло Москаль після завершення аукціону картини із зображенням Kalush Orchestra «Save Mariupol». Хлопець надалі продовжує займатись благодійністю та згодом анонсує новий витвір.

Українці разом сила. Зусиллями небайдужих нововолинців вдалось згрупуватись та досягнути бажаного результату. Військові дякують усім, хто долучився до допомоги!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа