<

Вбивство Литкіної: поліцію перевіряють на належне виконання обов’язків у розкритті злочину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:50 | 7.09.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
3
/ коментарів 7

Ведеться службове розслідування щодо виконання нововолинською поліцією своїх обов’язків у розкритті вбивства Катерини Литкіної.

Про це повідомив у відповіді на звернення народного депутата України Ігоря Гузя тимчасовий виконувач обов’язків начальника ГУНП у Волинській області Петро Шпига. 

Він запевнив, що кримінальне провадження перебуває на особистому контролі прокурора області та керівництва ГУНП.

14287560_10209169299781508_734374610_n
14302507_10209169299501501_1944034677_n

Нагадаємо, що 30-го серпня відбулося судове засідання у Апеляційному суді Волинської області – сторона підозрюваного у вбивстві Катерини Литкіної Назара просила скасувати ухвалу про його двохмісячне перебування під вартою. Суд не задовільнив апеляційну скаргу щодо скасування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, підлітка на волю не випустили.




коментарів: 7
    • Только три? Одну квартиру по три раза грабили…. Пускай отчитаются сколько преступлений и ограблений расскрыто.

  1. Завтра занесу в редакцію два цікавих документи за підписами тих же Шпиги і Гузя. Гадаю що буде опубліковано ці два документи. У разі ігнорування вони будуть надані іншим сайтам.
    Повна профанація і ідіотизм з відписками.Мешканцям Нововолинська говорять одне,а відписують зовсім інше на рівному місці роблять тебе ідійотом. І так чекайте до завтра.

  2. Читаємо маразм написаний Шпигою ****(дослівно з тексту)__даний факт зареєстровано в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події Нововолинського ВП ГУНП у Волинській області ….Зверніть увагу!!!!——03.08.2016р. це б то на третій день після зникнення Каті.
    Читаємо нижче:****У той же день відомості про цей факт внесено до ЄРДР ( тепер чотири букви0 ЗА ТА !!!! розпочато досудове розслідування кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення передбачено ч.1 ст.115 КК України.Вжитими заходами встановлено особу,яка обгрунтовно підозрюєьбся у вчинені умисного вбивства Литкіної К.С.***
    Тепер скажіть яким чином вносилося до ЄРДР,коли не було знайдено тіла,на якій підставі висунуто підозру за ч.1 ст.115 ККУ?.
    Шпига намагається вкотре “відбілитися” в черговій спробі приховати цей злочин.Згідно ст. 214 КПК України начальник протягом доби призначає слідчого,завник отримує талон з номером кримінальної справи і автоматично стає потерпілим з роз”ясненнями його прав.Чому про це не повідомляє Шпига? Якими вжитими заходами апелює Шпига ,коли мусора взагалі не зробили нічого щоб знайти мертве тіло Каті? Коли було встановлено особу Шпига навмисне зволікає з вказівкою дати і часу і місця його затримання. ДОСИТЬ НАС “шпигати” “сєчкарити””чепіжачити”
    Вангую справу приховають,якщо не будемо вимагати прозорості слідства.
    Завтра засвічу цікаві два документи.

    • Сто разів пиала і пишу ще раз : якщо не тямите у справі, ліпше не пишіть дурниць – зійдете за розумного. Пояснюю: зареєстровано 03.08.16, бо саме в цей день звернулись родичі Каті, це вже багато разів писалось на сайтах, що у поліцію звернулись через 2 дні після зникнення. Коли є повідомлення про зникнення людини, до ЄРДР вноситься відомості за ч.1 ст.115, так як немає статті “зникнення” у КК України, а зникла особа може бути жертвою злочину. про це є відповідна інструкція НПУ. Про вжиті заходи – де ви бачите, що там написано про оголошення підозри 03.08.2016??? не дофантазовуйте лишнього, ви всюди бачите якийсь підвох, прям теория всемирного заговора. І знову ж таки, не знаєте – не пишіть, бо вже дістало

    • Якщо Ви не знаєте процесу реєстрації заяви у поліції, і всіх нюансів посправі зникнення Литкіної К.С., то прошу Вас шановний “кизяче” не пхати свого носа у такі розмови, а тихенько продавати рибку)))

      • А ви,шановний,професійний правник? То може поясните суспільству,чому в місті такий бардак?Може ви ще політолог? І поясните чим Нововолинськ такий хороший? Краще поясніть як можна бути такими холуями і мовчати,коли людей за бидло мають! Краще декларації вчіться заповнювати. скоро всіх *дерти* будуть.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа