<

Вбивство Катерини Литкіної: про те що не сказали на шоу “Говорить Україна”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:10 | 4.10.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
475
/ коментарів 15

Інтернет-видання “БУГ” спробує пояснити деякі факти, уточнити моменти та спростувати припущення стосовно вбивства Катерини Литкіної, розслідування якого було оприлюднено 29-го вересня у телепрограмі “Говорить Україна”. Журналісти телеканалу “ТРК Україна” провели власне слідство резонансної загибелі у Нововолинську, влаштували справжнє шоу, але не думку редакції, не зазначили важливих деталей.

Нагадаємо, що Катерина Литкіна 1-го серпня близько 23:00 вийшла з дому, повідомивши рідних, що повернеться за декілька хвилин, зазначила, що повинна віддати диски та малюнки колишньому хлопцю Максиму, разом з яким був його двоюрідний брат Назар. У той вечір додому дівчина не прийшла, також не з’явилася зранку. Батько одразу самостійно розпочав ретельні пошуки, але віднайшов дитину тільки за 11 днів на териконі нововолинської шахти №3 і, на жаль, мертвою.

Як відомо, тележурналісти зв’язалися із батьками загиблої  Катерини Литкіної на третій день після поховання дівчини, запропонували допомогу з розслідуванням смерті, обіцяли віднайти хорошого адвоката, зробити експертизу та відновити видалену переписку в соціальній мережі з персональної сторінки  Каті. Узгодивши деталі, працювала команда журналістів у Нововолинську протягом чотирьох днів, через тиждень у студію запросили маму й тата Катерини, хлопця Мирона та подругу.  Результат із розкриттям вбивства, показали на телеекранах восени, за півтори місяці від початку знімання.

bezyimyannyij5
Максим – колишній хлопець Катерини Литкіної

b85ed043f710
Назар – двоюрідний брат Максима

bezyimyannyij01
Олексій Суханов – ведучий програми “Говорить Україна”

Найперше, варто зазначити, що мертвій Катерині зіпсували репутацію, у студії негативно коментували її ночівлі у хлопця Мирона, казали, що дівчина має звичку пізно повертатися додому, також пригадали інтимну фотографію, яку по соціальним мережам розповсюдив Назар, хлопець який зараз знаходиться під вартою. Інтернет-видання “БУГ” зауважує, що Катерина надіслала цю світлину колишньому хлопцю Максиму, як довіреній особі та інтимного характеру вона не мала, дівчина була одягнена, з під одягу частково виглядала нижня білизна. Максим у свою чергу передав фотокартку двоюрідному брату Назару, який показував її одноліткам, з метою висміювання. Згодом, в січні місяці поточного року оприлюднив її у спільноті соціальної мережі. Нагадаємо, що Максим виїхав у Словенію, а Назар, наразі, являється головним підозрюваним у вбивстві.

На шоу зазначали, що ймовірно, то було не свідоме вбивство, або ж навіть дівчина сама вдарилася об камінь на териконі та скотилася зі схилу. На шоу “Говорить Україна” не сказали, що череп Катерини Литкіної був розтрощений на 17 частин та обличчя було покрите волоссям та гіллям. Спираючись на ці факти, можна зробити припущення, що дівчина отримала смертельний удар по голові, а тіло навмисно приховали.

889999
88

У програмі розповіли, що на териконі нововолинської шахти №3, поблизу місця вбивства, був знайдений пристрій для куріння марихуани, так званий “бульбулятор”, відповідно сценаристи шоу зробили припущення, що Катерина Литкіна могла бути у стані сп’яніння від диму і впасти, пошкодивши до смертельного наслідку голову. Але ж даний пристрій був віднайдений відносно давно від моменту смерті (слідство встановило, що дівчина померла в день зникнення, 1-го серпня), і “бульбуратор” міг з’явитися на териконі після знайдення тіла.

Стосовно телефонної сім-карти – відомо, що в дівчини стояла переадресація, дзвінки на вимкнений телефон загиблої надходили на номер бабусі, а безпосередньо мобільний Катерини не знайдений. Диски та малюнки, які Катерина Литкіна 1-го серпня близько 23:00 вийшла віддати хлопцям (Максиму та Назару) також не віднайшли.

bezyimyannyij
Валерій Терлецький, дідусь Назара та Максима

Викликали підозри слова, також запрошеного у студію “Говорить Україна” дідуся Назара та Максима. Він говорив, що діти 1-го серпня в 23:00 точно були дома, він перевірив їхню присутність у кімнаті та ліг спати. Також було сказано, що Максим 1-го серпня поїхав у Словенію, але за перевіреною інформацією виїзд за кордон він здійснив 3-го серпня.

Деякі наведені факти та припущення зовсім не допомогли слідству. Можна зробити висновок, що журналісти шоу “Говорить Україна” на цій трагічній ситуації накрутили собі рейтинг. Завершення було не логічним, по суті, розслідуванню мало чим допомогло. З боку нововолинців в соціальних мережах почали розповсюджуватися непотрібні коментарі, хибні думки, та “бруд” стосовно сім’ї Литкіних.




коментарів: 15
  1. зовсім різна інформація. як слухала – афігєвала від брєду і абсурдності ситуації..

  2. Це ще раз підтвнрджує те що гроші вирішують все….програму було просто бридко слухати,замість того щоб жійсно жопомогти вони перекрутили все з ніг на голову….та й з розслідуванням тягнуть…стількичасу процшло а нічого не ясно…в кінцевому результаті будуть тягнути час а потім закриють справу і все….шкода Катю яка через таких малих нелюдів втратила життя…хлопцям горіти в пеклі за таке…Бог всіх там розсудить….

  3. Повністю згоден із позицією “БУГу”. Хтось намагається пустити слідство – по звірячому і садистському вбивству Каті, на фальшивий слід. Як і замах найнятих за гроші кілерів на життя, у свій час, на Ігоря Желізка – власника ПП “КТ “Львівська жінка”. Активи якого та фінанси у сумі 60 000 000 грн, кабельні лінії та обладнання перейшли, у результаті рейдерського захоплення, до кримінальних і кланових структур відомих організованих злочинних угрупувань нашого Нововолинська. На якому нині, щодня, піаряться відомі одіозні особи владного місцевого оголовка, розповідаючи про щоденну свою “службу” на благо громади. Там – у іншій реальності, куди вони потраплять після своєї фізичної смерті, а рано чи пізно це таки станеться!, температура того середовища стала – дуже висока. Перевищує t плавлення смоли і свинцю. Такий там постійний і вічний клімат. :)))

    • Не пишіть нічого краще. Мова про дівчину – приплів сюди педофіла-збоченця. всім на нього всеодно, не цікаво, байдуже. у тебе совісті немає, якщо під такими статтями лобіюєш свої теми. ганьба!!!!

  4. Про те,що програма не допомогла слідсту. а лише нашкодила правда Моло того. як розповідають ті, хто були присутні на програмі. вона змонтована з уривків. які вже “виправдали” вбивць Чому не показали. як вів себе дідусь? Це ж він довів маму Каті до такого стану, що вона. бідолага, навіть не змогла захистити свою доньку Яке розслідування вони провели? Дідусь брехав на кожному слові – і що він тут був (в Нововолинську), і що донька з зятем сиділа біля хати до 2години ночі. і про колір волося внуків, і про зріст внуків А якого “бульбулятора” вони знайшли? Там кожен день сидять “бульбуляшки” Це що виходить, що наша місцева поліція нічого не знайшла, що тут працюють одні делітанти?А от приїхали столичні і зразу стільки доказів знайшлося Чому до цієї пори нема остаточного документу про смерть дитини? Дійсно. гроші і посади роблять все!

    • Хто ж надасть цей остаточний докумен про причину смерті? Експерт Війтович? Проти якого зараз слухається кримінальна справа в Луцькому міськрайонному суді за підробку експертизи, та видачу завідомо неправдивого висновку експерта? Чи експерт Супоровський, який, очевидно, давав вказівку експерту Війтовичу вчиняти кримінальне правопорушення?

      • Пані Ольго, я тільки-но повернувся зі Львівського Апеляційного адміністративного суду, що розглядав апеляційну скаргу міського голови Нововолинська В.Сапожнікова на “Ухвалу” судді І.Нєвєрова про дерибан комунального майна громади міста. Адвокати мера, у високому суді, просували якусь маячню. Я думаю, це судове зсідання плавно переросте у кримінал. Або касаційне, якщо головуюча О.Мікула наважиться таки прийняти незаконне і антиконституційне рішення. Подробиці у репортажі сайту “Буг”.

  5. Це не передача а ганьба а тих нелюдів якщо не накажуть люди то є ще бог на небі

  6. Шкода, що ті нещасні батьки “повелися” на пропозицію взяти участь у тому шоу. Сподівались, що це допоможе слідству… Журналісти (якщо їх можна назвати цим словом) просто поглумилися над пам’яттю про Катю, вби заробити собі якусь копійчину. і заставки на тому шоу були (обличчя з негативними емоціями), аж ніяк не глядачів, бо не могли нормальні люди у студії так кривлятися!!! Батьків можна зрозуміти: хапаються за соломинку. Ті журналісти пообіцяли допомогти відновити записи на видаленій сорінці у ВК. Сайт – російський, нічого з того не вийде, про таке знає кожна дитина у школі.

  7. Прикро, що в українському законодавстві не визначено належним чином відповідальність таких “журналістів” за такі “художні домисли” або “авторські припущення”.Напевно, нехай автори самостійно подумають про моральний аспект вчиненого ними, звичайно за умови присутності моралі в кожного з них.Також залишу “за кадром” коментарі і результати стосовно реальної шкоди спричиненої досудовому слідству цією передачею та морально- психологічному стану батьків покійної після виходу передачі в ефір.
    Одночасно подумав ( так собі, умовно допускаю ), а чи не мають відношення автори програми до предметів і речей, та дій пов”язаних з їх використанням ( шприци, бульбулятори ) , яких є достаньо викинутитими в любому районі столиці, при умові якщо вони проживають в цьому районі чи мають необережність перебувати поблизу цих предметів по дорозі на роботу чи з роботи?.

  8. Смотрела выпуск данной программы. Семья врет и не краснеет!!! За дачу ложных показаний тоже светит срок и они усердно пытаются доказать то что они якобы не виновны, хотя: дед говорит что он следил за Назаром и Максимом и они были дома – как тогда объяснить тот факт что Мирослав видел Назара?? ( не помню точного времени но факт сказанных слов присутствует!) И тот с ухмылкой сказал: не волнуйся она вернется!? Мирославом было сказано что он говорил с бабушкой Кати: это могла быть и не бабушка вовсе, так как телефон не найден до сих пор, а флешка оказалась у Назара в телефоне: для чего? для того чтоб стереть факты что они действительно находились рядом с ней во время убийства? Удалена переписка: значит они причастны к этому! Либо зачем было стирать то что могло стать причиной их невиновности! Почему отказались от суда присяжных? Ответ прост! Они знают о том что их всех могут упечь за решетку! Я считаю, так как, Мирослав сказал что первый раз он сразу и не понял что говорил с бабушкой, значит голос был женщины которая относится непосредственно к семье Назара и Максима: мать! Был сказан тот факт что Максим посматривал на мать во время допроса: моё мнение, он причастен НО не убийца, а как соучастник! Это касается и Матери и деда, которые покрывают Назара – убийцу Катерины! Но, опять же, почему нет до сих пор результата судмедэкспертизы? Почему так усердно скрываю результаты? Какое было всё таки орудие убийства? Об что её били что она получила такие кошмарные телесные повреждения? Это убийство с особой жестокостью! Раз говорилось что у неё пол лица не было и оно просто на кусочки разнесено, значит она явно не упала зацепившись об что-то, а её конкретно БИЛИ или же ОБ ЧТО-ТО били! Почему не подали в международный розыск Максима? Он является так же подозреваемым в совершении данного преступления! Почему он до сих пор не на Украине и не отвечает перед судом? Выходя из этой программы я так поняла Назар идет двоюродным братом Максима, вопрос следующий: где родители Назара?
    Подводя итог скажу: Семейство это я бы засадила всех! Что касается нашей родимой ПОЛИЦИИ(ментов), если раньше хоть как-то шевелились то сейчас напрочь А Х У Е Л И! За что им платят бешеные деньги я до сих пор не понимаю! Если и дальше будут вот так работать то люди просто будут идти на самосуд! Нахрена им менты которые нихера не могут сделать? Это тоже самое касается и нашей родимой власти! По набрали по объявлениям и решают что дело сделано! Дыбилы!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа