<

Василь Гура закликає нововолинців захистити право на відключення від централізованого опалення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:15 | 2.08.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
11
/ коментарів 16

Депутат Нововолинської міської ради Василь Гура звернувся до жителів міста з проханням прийти на сесію 4-го серпня, щоб захистити свої права на відключення від централізованого опалення та спільно розглянути питання надання в оренду 20-ти гектарів землі під індустріальний парк у Нововолинську.

Він стверджує, що міський голова Віктор Сапожніков заборонив міжвідомчій комісії розглядати будь-які питання щодо відключення житлових будинків від мереж централізованого опалення.

Нагадаємо, що 13-го липня активістам ініціативної групи нововолинців було відмовлено у наданні дозволів на відключення від централізованого опалення. Представники влади Нововолинська та теплогенеруючого підприємства заявляють, що їхні дії законні.

Василь Гура має намір розглянути це питання у присутності представників громади під час сесійного засідання.

“Я закликаю мешканців Нововолинська, щоб підтримали мене в п’ятницю 4-го серпня. Початок сесії міської ради о 10:00. Хочу, щоб ви прийшли і висловили свої побажання та пропозиції щодо цього питання, а також захистили власні конституційні права”, – каже депутат.

Також на сесійному засіданні розглядатиметься питання про виділення 20-ти гектарів землі під індустріальний парк. Обранець громади стверджує, що мер Сапожніков ставить міську раду перед фактом, підписавши попередньо документи щодо передачі земельної ділянки в оренду, та закликає людей відстояти землю.




коментарів: 16
    • Саме ними – власними самоврядними повноваженнями пояснював у судах міський виконавчий комітет і секретар міської ради\перший заступник міського голови А.Сторонський та його адвокати, узурпацію влади що виявилась у суміщенні ним двох ключових посад у НВ МР. А тут, ви дивіться! Вони не можуть застосувати місцевих самоврядних повноважень бо “паппа” не велять. Як вбачається, це є зловживанням посадовим становищем і перевищенням владних повноважень! Не журіться, Андрію Мироновичу, що мене грошей не багато, і ви їх незабаром, не будете мати у таких кількостях.

  1. Міський голова не піде на порушення закону, але народні обранці можуть прийняти позитивне рішення. Тільки от проекту рішення Ви, шановний не пропонуєте, який можна було би і громадою обговорити… Тоді для чого “пускати бульки”?

    • Вибачте, не дочитав до кінця. Дайте, будь ласка проект рішення для обговорення. Бо не один солідний юрист, за стільки років, розглядав можливість індивідуального опалення. Якщо щось путтєве придумали, громада повинна підтримати. На жаль, в нашій країна інструкція є важливішою за Конституцію.

  2. А перевести наші котельні на вугілля слабо? Шахтарі без роботи не залишаться і людям платити меньше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер