<

Ваш родич у поліції: пенсіонерка з Нововолинська віддала шахраям понад 100 тисяч гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:26 | 15.07.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
1319
/ коментарів 7

14-го липня 80-річна жителька Нововолинська перерахувала шахраям понад 117 тисяч гривень, бажаючи допомогти сину уникнути кримінальної відповідальності за нібито скоєний злочин.

Жінці потелефонували “із поліції” та повідомили прикру новину – її сина затримали із наркотиками і тепер йому загрожує ув’язнення. Проте, як зазначили шахраї, із правоохоронцями усе можна владнати за гроші, – повідомляє пресслужба прокуратури Волині.

Пенсіонерка погодилася – і позбулася усіх заощаджень.

Володимир-Волинська окружна прокуратура звертається до громадян із проханням повідомляти правоохоронні органи про телефонні дзвінки таких “правоохоронців”, які розповідають, що ваш близький родич вчинив злочин і, аби залагодити справу з потерпілими та поліцією, необхідно переказати якусь суму на вказаний шахраями картковий рахунок або віддати гроші визначеній особі.

У жодному разі не надсилати і не передавати кошти шахраям у таких випадках та обов’язково звертайтеся із заявами про факти таких дій у правоохоронні органи.




коментарів: 7
  1. швидше за все сильно жадною бабця була та не хотіла ділитися пенсією з ..синочком(скільки ж то йому раз мамі 80) . То ж той і вигадав спосіб)

  2. Звідки в пєнсії такі гроші??!) певно дійсно сімєйка наркобізнесом займалася раз так швидко злякалася та не перевірила інфу)

  3. Нормально бабка тюрьму “согрела” пацаны наркоты наберут на все бабло это 100%))

  4. 14 липня ці шахраї телефонували мені, а потім навіть моїй 18-річній доньці з такими ж повідомленнями. Хтось їм здав базу телефонів нововолинців. Вони вишукували тих, хто купиться на їх розводи. Дочка з них посміялася. Я зателефонувала у поліцію і здала їх номер. Що зробила поліція? Як відреагувала на моє повідомлення? Вони просять їх інформувати. Я зробила це одразу. Чому не відслідкували номер? Що дала моя миттєва інформація?
    Люди, схаменіться! Ви звинувачуєте 80-річну жінку. Та вона, скоріш за все, була розгублена, приголомшена, налякана. Дуже легко запудрити мізки людині у такому віці. Чомусь ніхто не засуджує злочинців, а майже всі накинулися на нещасну стареньку. Ви люди чи ви хто? Ви молоді і на таке не купляєтеся, але і на вас хитромудрі шахраї можуть знайти розвод. Як тоді будете співати?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця