<

Вартість проїзду у маршрутках Нововолинська зросла

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:20 | 20.12.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
73
/ коментарі 33

З 2-го січня у Нововолинську діятимуть нові ціни на проїзд: по місту – 5 гривень.

Нові тарифи на проїзд в міських автобусних маршрутах затвердили під час засідання виконавчого комітету Нововолинської міської ради 20-го грудня.

Начальник транспорту та зв’язку Юрій Коцура повідомив, що в жовтні звернулися перевізники з проханням відкоригувати тарифи.

За період дії попоредніх змiнилися умови виробничої дiяльностi та реалiзацiї послуг, що не залежать вiд господарської дiяльностi перевiзникiв, а саме: зросли цiни та тарифи на мастильнi матеріали, запчастини, шини, акумуляторнi батареї, послуги стороннiх організацій.

“Попередньо проект рішення про затвердження нових тарифів пройшло регуляторну політику, відбулися громадські слухання, є погодження антимонопольного комітету”, – зауважив Коцура.

Тож встановили наступні тарифи:

– на маршрутах № 1, 2, 2а, 6, 8 – 5,00 грн.;
– по маршруту № 13 «АС Нововолинська – смт. Благодатне» – 7 грн;
– по маршрутах №4 «6-ий М-н – дачний масив Прикордонник» – 12 грн, № 4а «Пожежна площа – дачний масив Прикордонник» – 9 грн;
– по маршруту № 14 «5-ий Мікрорайон – шахта №9» – 7 грн, від пожежної площі – 5 грн.

Стара вартість проїзду буде діяти до закінчення 2018 року, а з 2-го січня 2019 року вступлять в дію нові тарифи, – вирішили на засіданні виконкому.

Міський голова Віктор Сапожніков зазначив, що це вимушені кроки, бо ціни ростуть, потрібно підвищувати зарплату, надходження податків і зобов’язав присутніх на засіданні виконкому перевізників працювати з водіями над культурою обслуговування, адже на це нарікають нововолинці.

На даний момент вартість проїзду по місту складає 4 гривні та 7 – до селища Благодатне, дачного масиву “Прикордонник” та шахти №9.




коментарів: 33
  1. Ще на комуналку зросла. На продовольство. На лiки. На залiзничнi квiтки. Так от “вiдрижка майдану”

      • Звиняй, я помилився. Пiсля майдану жити стало краще.Пiсля майдану цiни на все знизились, особливо на газ та харчi. А лiки зараз в аптеках майже задаром. Пiсля майдану також проiзд на автобусах став дуже дешевим.

          • точно ! бреше вiн ! цiни не на все знизились, на дещо зросли..

          • Я здоровий як кiнь. Ти лiкуйся, пiсля майдану лiкування стало дуже дешевим

    • Якщо провести елементарну хронологію, виявиться, що гривня впала не після майдану, а після москальського вторгнення.

  2. Маршрутка не твоя власніть,можна й пройтись пішком, я вже років 10 не користуюсь.

    • Нік сподобався? Ви, кацапи, свого нічого придумати не можете, тільки вкрасти або скопіювати)

  3. Паливо подешевшало, а держиморди-маршрутчики збільшують проїзд. Що бізнес не прибутковий? Брехня не прибутковий бізнес вести не хто не буде. Паливоподорощало-брехня паливо подешевшало. Зарплату людям збільшили-брехня. Хватить тянути з людей останні соки!!! Суки!!!

    • А ти не катайся на маршрутках, Васильку. Ходи пiшки i вже останннi cоки з тебе витягнуть за харчi, лiки, газ,

    • Не вигідно возити… Не вигідно продавати… Почали б з білетів, касових чеків, сплачених податків… “бізнесмени” хренові-поїхали б, попробувати “повозити” і “побізнесувати” в Германії або Франції…

      • В Франції проїзд 1,80 євро ти так хочеш ( хрен) як ти висловився.А солярка Одна літра 1,60 євро.

    • Василь обманюїш бо як останній раз ціну піднімали солярка була 27грн.Думай що пишиш.

    • не хаміть купіть маршрутку візьміть водіів заплатіть податки і інші витрати і в перед,язиком саме легше працювати.

  4. Я працював водієм на маршрутці,скажу що це дуже вигідно .власник заробляв шаленні гроші і мені ще вистачало вкрасти.

  5. Сержант ти багато крав.Тому і проблема з перевезенням.І таких як ти там 99/ процентів.Цікаво в кого ти працював.

  6. Василь обманюїш бо як останній раз ціну піднімали солярка була 27грн.Думай що пишиш.

  7. я думаю, що пора вводити обовязкові білети в маршрутках… хочуть підняти ціни, нехай сплачують у бюджет всі кошти та й пільговикам пора подавати до суду у разі відмови везти безкоштовно – придумали, що не більше двох пільговиків.

    • пільговики мають звертатись про адресну допомогу на проїзд в відділ соцзахисту на виплату коштів на проїзд ,в чому питання.

  8. Ви пільгових вимагають адресу допомогу, а не халяву проїзд, бо деякі пільговики не можуть користуватись пільгових проїздом, а деякі, які мають нормальний дохід нагло караються.

  9. ПИТАННЯ ПО ПІДНЯТТЮ ЦІН НА ПРОЇЗД ВСІ ГАНЯТЬ, Я ЧОМУ НЕ ПІДНІМАЄТЕ ПИТАННЯ ЗРОСТАННЯ ЦІН НА ХЛІБ ПРОДУКТИ ОДЕЖУ І Т.Д. ПРОСІТЬ СВОЇХ ДЕПУТАТІВ ПО ВИБОРЧИХ ОКРУГАХ ЩОБ ВАМ ДОПОМОГЛИ ОТРИМУВАТИ АДРЕСНУ ДОПОМОГУ НА ПРОІЗД І ПИТАННЯ ПІДНЯТТЯ ЦІН ЗНЯТО АВТОМАТИЧНО,НЕХАЙ ДЕПУТАТИ ТРОШКИ ДОПОМОЖУТЬ .ВІДПОВІДНІ ДОКУМЕНТИ ПРИЙНЯТО А ВИПЛАТИ НІХТО НЕ ХОЧЕ ВАМ РОБИТИ. ВАРТО ЦЕ ПИТАННЯ ПІДНЯТИ НА ВИБОРЧИХ ОКРУГАХ. МІСЦЕВИЙ БЮДЖЕТ МАЙЖЕ 500 МЛ. ВПЕРЕД.ПІЛЬГОВИКИ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер