<

В Волиньради відмовили фірмі, яка хотіла розробляти терикони близько шахт Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
00:30 | 22.11.2014 / Нововолинськ / /
Перегляди
31
/ Коментарі відсутні

Депутатам обласної ради видалося мало реєстрації фірми у Волинській області, яка хоче розгрібати терикони біля шахт. Перед тим, як погодити дозвіл працювати в області, просять ще виписатися зі Львова повністю. Це питання розглядали 21 листопада під час сесії обласної ради.

Депутатам облради запропонували погодити отримання ТзОВ «Екоенергоресурси» спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення та дослідно-промисловою розробкою вугілля ділянки «Нововолинська техногенна» на площі 19 гектарів.

Заступник голови Волинської облради Олександр Пирожик пояснив, що фірма хоче розкопувати терикони з метою пошуку певних корисних речовин. «Буде користь і екологічна, і фінансова», – зазначив він. Адже товариство виконало умову – зареєструвалося на Волині, щоб податки йшли у місцевий бюджет.

Натомість депутат Валентина Блінова звернула увагу, що юридична адреса фірми лишилися у Львові. «А до цього часу пропоную питання зняти з розгляду», – закликала вона колег. Власне проект рішення так і не набрав необхідну кількість голосів.

“Волинський інформаційний портал”




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа