<

В рамках Олімпійського тижня у Нововолинську проходили змагання з бігу серед юних спортсменів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:56 | 6.07.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

Нещодавно в рамках Олімпійського тижня в  місті проходили змагання з бігу окремо серед хлопчиків та дівчаток. У змаганнях брали участь понад 100 юних спортсменів  віком від 7 до 17 років.

Групи підтримки щирими оплесками та бадьорими вигуками додавали фізичних сил і жаги до перемоги своїм “кумирам”, – пише сайт міської ради Нововолинська.

Незабаром розпочались масові змагання по різних вікових групах. Підбивши підсумки, суддівська колегія визначила найкращих маленьких бігунів серед дівчаток та хлопчиків на короткі дистанції. Ними стали Штунь Ілля ( табір ЗОШ №4), Шумік Максим (табір ЗОШ №4),Осадчий Максим (ЗОШ № 7),Стаднік Єлізавєта (табір ЗОШ № 7), Костюк Дарина (табір ЗОШ №4), Просимців Олександра (табір ЗОШ №2), Обушенко Діана (табір ЗОШ №2),  Дишко Олександр (табір ЗОШ № 4),Красовський Тарас  (табір ЗОШ № 5), Степанець Марко(табір ЗОШ № 4), Лютик Ангеліна (табір ЗОШ №5), Стадник Єлизавета (табір ЗОШ № 7), Мартинюк Анастасія (табір ЗОШ №6). Нагородження розпочалося  привітанням начальника відділу у справах молоді та спорту Тетяни Супрунюк, яка подякувала всім учасникам за хороші виступи та активність, проявлену ними, та нагородила переможців і призерів в особистому заліку  грамотами, а всіх учасників заходу солодощами.

Не менш запеклою була боротьба на дистанціях 100 метрів та 500 метрів серед хлопців та дівчат у позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Прикордонник». У результаті  бігових баталій кращими стали Мелешко Олександра, Доста Аліна, Шимчук Катерина, Антощук  Катерина, Бестерман Яна, Ревич Олександра, Думбровський Владислав, Голуб Ілля, Щербаков Віталій, які були нагороджені грамотами відділу у справах молоді та спорту міськвиконкому.

P1120370




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер