<

В парку Нововолинська встановили дитячі майданчики

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:31 | 29.05.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
32
/ коментарів 5

Три конструкції нових дитячих майданчиків з’явилися в Нововолинському парку культури та відпочинку, вартістю 190 тисяч гривень.

Місце для розваг дітей тепер є в оновленій фортеці. Там уже активно проводить час малеча.

Також на місці старого дитячого майданчика з’явилися сучасні конструкції.

Роботи по встановленню вже майже завершилися. Тендер на закупівлю міститься на сайті Прозорро, вартість встановлених конструкцій – 190 000 гривень (дитячий спортивний комплекс “Павутина”, гойдалка подвійна “Малюк+”, ігровий комплекс “Перехід-3-люкс”).

Нагадаємо, стара дитяча фортеця набула нового вигляду. Там встановили лавочки, смітники та дитячий комплекс для розваг. Згідно із сайтом публічних закупівель Прозорро, послуги з поточного ремонту фортеці в парку виконувала ТзОВ “РАЙ-БУД” за 190 тисяч гривень.

Найближчими днями фортецю планують розмалювати казковими персонажами, вже закупили фарби та підготували ескізи. За словами працівників комунальної служби міста, малюнки почнуть наносити, коли покращаться погодні умови, – йдеться на сайті міста.

У парку залатали доріжки, висадили дерева та планують оновити освітлення. Матеріали для освітлення парку культури та відпочинку (електротехнічне устаткування, апаратура, обладнання та матеріали; освітлювальне устаткування) закупили на 90 тисяч гривень.




коментарів: 5
  1. Подивіться парк в Ковелі І Володимирі . Це все пародія з страшними латками і обрубаними верхівками дерев.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер