<

В оселі нововолинця, якого затримали з наркотиками на Ковельщині, провели обшуки: вилучили майже кілограм психотропів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:10 | 21.10.2021 / Нововолинськ / , , , /
Перегляди
3609
/ 1 коментар

20-го жовтня викрили 27-річного жителя Нововолинсьої громади, який у власному автомобілі перевозив 73 готових до продажу згортки із психотропними речовинами.

З власних джерел БУГу стало відомо, що цієї ночі правоохоронці у Благодатному проводили обшуки в оселі чоловіка та знайшли наркотичні речовини.

Як повідомляє прокуратура Волині, під час обшуків в будинку виявили майже кілограм психотропів (амфетаміну та PVP) і 800 г канабісу.

Чоловікові повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні та перевезенні з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин (ч. 2 ст. 307 КК України).

Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою та про накладення арешту на вилучене.

Санкцією ч.2 ст. 307 КК України за незаконне придбання й зберігання з метою збуту особливо небезпечних психотропних речовин передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років із конфіскацією майна.

Журналісти БУГу звернулися за коментарем до начальника поліції Нововолинська Олександра Ципка, проте він сказав, що не може повідомити деталі, але підтвердив, що обшуки проводились.

Нагадаємо, у нововолинця в автомобілі поліція знайшла зброю та наркотики.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця