<

В нововолинський гуманітарний штаб привезли допомогу з області

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:34 | 23.09.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1926
/ 1 коментар

21-го вересня під час візиту голови Волинської обласної ради Григорія Недопада до Нововолинська, місцевому штабу гуманітарної допомоги передали телевізор, теплі речі, засоби особистої гігієни.

У місті зустрічали й супроводжували голову облради волинські депутати Андрій Бокоч та Юрій Сиротюк, секретар міської ради Олена Шаповал. Приймала волонтерську допомогу та ознайомлювала із роботою штабу “Нововолинськ Help” його керівниця Катерина Варвус.

Вона розповіла, що гуманітарний центр створений з початку війни, він працює у декількох напрямках. Зокрема, надає допомогу внутрішньопереміщеним особам, які внесені у спеціальну базу. Їм видавались не лише продуктові набори, але й меблі, які передавали донори з Голандії, матраци, ковдри.

Катерина Варвус додала, що кожного тижня мами-переселенки, які мають на утриманні маленьких діток, можуть прийти та отримати дитяче харчування і памперси. Є спеціальна база, куди вносять потреби батьків, записуються їхні дані і за наявності тих чи інших предметів, їм видають необхідне: ліжечка, візочки тощо.

Також в штабі гуманітарної допомоги є значна кількість медичних засобів. Її передають військовим, а також ВПО. Керівниця штабу зазначила, що зараз кількість надходження гуманітарної допомоги значно зменшилась, в порівнянні із початком весни, але вони намагаються забезпечити потреби людей.

Телевізор, який привіз голова облради, планують передати в один з гуртожитків Нововолинська, де мешкають переселенці.




один коментар
  1. Варвус? Чи не ТА Варвус яка вже була на керівних посадах в Нововолинську і дєрибанила все при Сапожнікову?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок