<

В Нововолинську жінка-водій збила пенсіонерку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:09 | 14.02.2017 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1
/ коментарі 32

13-го лютого, на вулиці у Нововолинську під колеса автомобіля «Renault Laguna» потрапила пенсіонерка. Внаслідок автопригоди жінка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована у терапевтичне відділення міської лікарні.

Про це інформує прес-служба волинської поліції.

За кермом легковика перебувала 22-річна мешканка Нововолинська. Рухаючись заднім ходом, жінка скоїла наїзд на пенсіонерку, 76-річну місцеву жительку. Внаслідок автопригоди пенсіонерка отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували в терапевтичне відділення міської лікарні.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.




коментарів: 32
  1. Знак заборонено проїзд требе на 15 мік-йоніпоставити.Шоб такі як вона колонами не іздили по буханку хліба до магазину.

  2. До речі права пллучила 2 місяці назад.Ну і певно зрозуміли на яких вона номерах була!!!

    • Ти що вже геть здурів???
      Водій машини моя знайома і права вона отримала більше року назад і до речі щоб ти знав може бути прикладом для багатьох водіїв!!!
      Не розумію до чого тут номера? Якщо ти їздити не вмієш то і на українських номерах в тебе розуму і навиків не побільшає! Тому твоя заявка просто тупа нісенітниця.
      Не треба брехні щоб вводити в оману людей!
      Бабуся йшла в магазин і впала при тому що була слизька дорога… І так її зачепили машиною тільки через те що вона вже лежала на землі і побачити було не можливо ні в дзеркала ні ззаду.
      Це бачило багато свідків які доречі поліції так і сказали. Тому не треба перебільшення.

  3. Збила? хех ото роздули вже! Жінка повсковзнулася і впала на проїзджій частані де немає ніяких знаків які забороняють рух авто транспорту, і по приїзхді поліції було встановлено що жінку не збили а наїхали коли вона сама впала. З пожилою жінкою все добре так говорять лікарі! Дівчина яка була за кермом не втекла з місця пригоді а попросила викликати швидку допомогу, дочекалася поліцію. Про те як ніби то потерпіла жіека яку “збили” хоче з дівчини побільше грошей виманити. Да я несперечаюсь ні з ким що ситуація не з приємних і трапитись може з кожним. Доречі до коментарів вище дівчина на машині може їздити куди захоче а не питати в когось дозволу навіть по хліб!

    • Постраждала жінка теж моя знайома, у горе водія вона просила оплатити тільки лікування і не писала ніякої претензії до неї!!! А ви б не просили б лікування, як би когось з вошої родини збили і протягнули 4 метри під машиною по асфальті??? Ні совісті ні серця не маєте!!!

      • -“збили та протягнули 4 метри по асфальті?” Ти геть здуріла вже? ти докази цього наклепу маєш що таке пишеш? На місці пригоди ти була ти це своїми очима бачила чи зі слів другіх такіх самих брехунів пишеш? Тим паче від оплати лікування ніхто невідмовлявся це перше, друге там не асфальт а втрамбований сніг і лід!! це вже вкотре я вказую на твою брехню і наклеп!!

        • по моїму на всі коментарі зі словами “геть здуріла ” пише одна і та ж людина, може і сам винуватець ДТП.

          • ну звісно а може це я відповідаю одній і тій же людині яка все пише і пише з фейк сторінок?

          • Доречі Водій а ти часом не сусідка потерпілої бабусі?

    • Безперечно, це може статися з кожним, але нехай ваша мати там послизнеться, діти, бабуся, чи ще хтось з рідних і з ними станеться те ж саме…як тоді “заспіваєте”, як “роздуєте”? Навіть, якщо б вона там і “засмагала”, як ви пишете, лежала, впала…будь-що, то це все-одно НАЇЗД, ДТП, злочин!!!!! Чому ж вона не зупинилася, коли вдарила і тягла її кілька метрів під авто???
      На це є суд, написано ж, що відкрита КРИМІНАЛЬНА!!!!! справа у зв’язку з наїздом. Читайте уважніше статтю. Ця територія є службовою і там лише має їздити транспорт, який обслуговує магазини. І лікування вона має оплатити людині в будь-якому випадку.
      А ще є елементарні правила безпеки, коли перед тим як сісти за кермо, водій має пересвідчитися в тому чи біля авто немає а ні людей, дітей, птахів, собак, а не розглядати себе під час руху транспорту в люстерко чи розмовляти по телефону, чи може ще і нетвереза була…. І обережніше переходьте дорогу і ходіть за хлібом, а то там може підстерігати безвідповідальна особистість на своєму авто…І ще є таке поняття як Божа кара, карма. Треба завжди мати сміливість відповідати за свої вчинки. Наробила лиха – відповідай! І було б добре, якби хоча б одна людина-постраждала в таких ДТП таки довела кримінальну справу до свого логічного завершення і не піддавалася на вмовляння зі сторони винуватця забрати заяву з міліції і водій позбувся прав. Не вмієш керувати авто, купила водійські права (а це ще потрібно перевірити, зробити перездачу екзаменів їй) – ходи пішки.

      • Купила права? Шановна ви по собі судите? Ви така розумна так красиво описуєте місце пригоди(свою брехню)… Ви там були що так це все описали точно? Якщо такі герої інтернет чату і роблячи висновок з ваших слів чому нестали свідком цієї дуже неприємної ситуації? Чому коли слідчий інспектор був там на місці ви мовчали і цього не розповіли?(значить ваші слова брехня), а тепер в інтернеті в чаті так вибріхуєте?

      • А і до вашого відома якщо ви незнали “Наклеп” це також порушення яке карається законом!

  4. Люди по бійтеся Бога. Жінка йшла не по проїжджій частині, а дівчина збила її ззаду в спину і протягла 4 метри, поки люди не почали кричати, щоб вона зупинилася, коли побачили жінку під колесами. Є відіо з магазину, де все зазнято і докладено до розгляду справи. Коли жінку забрала швидка, вона прийшла в лікарню і просила розписку, що пенсіонерка не має до неї претензій , бо по її словах, їй потрібно було перевезти свою “бляху” через кордон( 5 денний термін піджтмав). І побігла купляти псевдо свідків, нібито жінка впала, а та не побачила і просунула її машиною. До речі, жінка зараз в лікарні, не може ворохнутися, а в дома в неї чоловік , незрячий інвалід 1 групи, за яким потрібен догляд.Ми всі живемо під одним небом і Бог все бачить і кожному з нас потрібно відповідати за свої вчинки!

    • Ти що вже здурів зовсім? Та дівчинка сама просила відео з камер а в поліціїї сказали немає камер! Я й сам там живу і кожного дня машиною їду до магазину. Ти що там знак заборони бачив? Його там немає тож підїзд законом не заборонено. В лікарні при огляді в бабусі не виявлено нічого маленький синець від того що впала а не від того що “просунули чотири метри”! Бабуся цілком здорова!!! Видно що ти щирий родич тієї бабусі або доброзичливий сусід (сусідка) бо дуже обізнаний(на) що там і хто хворий і кого треба лікувати! Може бідна дівчина має ще й всю сім’ю там полікувати??? Люди схаменіться це ж просто вимагання грошей!

  5. Свідок // 14.02.2017 at 20:30 // Відповіcти

    Люди по бійтеся Бога. Жінка йшла не по проїжджій частині, а дівчина збила її ззаду в спину і протягла 4 метри, поки люди не почали кричати, щоб вона зупинилася, коли побачили жінку під колесами. Є відіо з магазину, де все зазнято і докладено до розгляду справи. Коли жінку забрала швидка, вона прийшла в лікарню і просила розписку, що пенсіонерка не має до неї претензій , бо по її словах, їй потрібно було перевезти свою “бляху” через кордон( 5 денний термін піджтмав). І побігла купляти псевдо свідків, нібито жінка впала, а та не побачила і просунула її машиною. До речі, жінка зараз в лікарні, не може ворохнутися, а в дома в неї чоловік , незрячий інвалід 1 групи, за яким потрібен догляд.Ми всі живемо під одним небом і Бог все бачить і кожному з нас потрібно відповідати за свої вчинки! СВІДОК МОЛОДЕЦЬ ВСЕ ЩО ТИ КАЖЕШ ПРАВДА..

    • Ще раз тобі пишу раз тобі з першого разу недійшло.. жінка йшла по проїждій частині по голольодові де немає ніяких заборонених знаків для руху авто транспорту! Є відео з магазину кажеш ? а ти показати його можеш чи на словах воно твоїх тільки є? Якщо воно у тебе було б ти зараз цих дурниць неписав би! А і доречі за свої побрехенькі сам би задумався над власними словами побоятися Бога!

  6. Люди опомнитесь!Женщину сбили в спину из зада, то что она глаза на спине имеет?Она что спиной бросилась на машину?Черным по белому везде написано что совершен наезд на женщину. Такие еще подростки как она пишут всякий такой бред. Желающих приглашаю в Нововолынск в больницу и убедиться в каком состоянии женщина, и может ли она вообще встать на ноги потому что переломанные ребра, и только тогда делать выводы. Кроме лечения пенсионерка ничего не требует. Я надеюсь что уголовное дело все же не купит водитель, и дело пенсионерки доведут до конца, надеюсь не зря майдан стоял за справедливость и правду

  7. треба поставити знак рух в обох напрямках біля магазинів 15 м-н щоб ті пантові які зарулюють під магазин на своіх машинках могли спокійно іздити і далі збивати людей і казати що вони самі пригають під колеса.

    • Ти такий розумний так скажи будь-ласка для чого трутуар для пішоходів існує?
      Доречі перечитав всі коментарі ні в одному не було сказано що лбди під колеса пригають.

    • Вася ти по собі судиш? тобі на спину якщо хтось на таких номерах наїхав і був неправий то це незначіть що люди всі хто їздить на польских бляхах такіж самі! якщо незнаєш повністю ситуації то непотрібно інших людей в обман вводити! Думай що пишеш!

  8. Не знаю ні водія а ні старенької але прочитавши коментарі це просто жах!
    Люди схаменіться ви хто Боги щоб отак судити? Хто вам дав таке право?
    Складається враження що могли б то закидали камінням ту дівчину…

  9. Кожна людина розуміє, що таке автомобіль, дорога, пішоходи. У наш час пішоходи заклопотані і не завжди дивляться на дорогу. А подивіться на наші дороги, чи можна так їх називати (водії зрозуміють). Так ситуація відверто є неприємною. Але навчитись потрібна ставити себе на місце водія, які ваші будуть дії, щоб ви зробили. Молода дівчина водій, що навмисне взяла автомобіль і наїхала на пенсіонерку? Смішно, чи не так. Тож шановні люди навчайтесь співчувати, підтримувати і молити Бога, щоб з вами такого не трапилося.

    • А ви поставте себе на місце бабці і її сім”ї, ви так пишете що водій не винний , все зла бабаця сама наробила, сама кинулася під машину. А нещасна дівчина почувши удар, далі тягнула її пару метрів під машиною. Смішно, чи не так?

    • Яна, а ви навчіться ставити себе і на місце постраждалої жінки. Зла бабця взяла й навмисно кинулася під машину. А бідний та нещасний водій після удару далі тягнув тіло жінки. Смішно, чи не так?

  10. Я ще раз повторюся, ситуація не дуже приємна як і для водія так і для старенької бабусі. Прийміть мої співчуття, а бабусям допомагайте переходити дорогу взимку. Ви ж там не були і метри не вимірювали, то давайте залишим бабусю та водія для слідства без своїх коментарів, бо слідчий повинен вирішувати дану ситуацію та суд. А наші обурення залишимо у своїх думках.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер