<

В Нововолинському міському центрі зайнятості відбувся ярмарок вакансій

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:25 | 13.01.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

11-го січня в Нововолинському міському центрі зайнятості відбувся ярмарок вакансій на замовлення КФ «Камелія» та підприємця Ірини Мархлевич, у якому взяли участь 8 шукачів роботи.

На початку заходу заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями Наталія Шаравага представила роботодавців та побажала безробітним знайти гідну роботу, – повідомляє Нововолинський МЦЗ.

Ірина Мархлевич запросила до співпраці енергійну, порядну, ініціативну особу для працевлаштування на місце продавця непродовольчих товарів у магазин «Алєкс». Провела індивідуальну співбесіду і одній із безробітних запропонувала роботу після проходження стажування безпосередньо на робочому місці.

Директор КФ «Камелія» Галина Біляк розповіла про підприємство, місцезнаходження, режим роботи, ознайомила із наявними вакансіями продавця продовольчих товарів, розповіла про вимоги до претендентів, соціальні гарантії та розмір заробітної плати. У ході діалогу шукачі роботи отримали відповіді на питання, які їх цікавили, обмінялись думками.

В результаті заходу 2 особи виявили бажання відвідати роботодавця, щоб ознайомитись з обсягами роботи, пройти стажування та влаштуватись на роботу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер