<

В Нововолинській центральній бібліотеці проводять безкоштовні курси англійської мови

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:34 | 22.10.2022 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
756
/ коментарі 3

Освітній проєкт «Вітрила» за підтримки МЦ «Нові крила» організував курси англійської мови. Напередодні відбулося перше заняття, яке провела Діана Грабар. Дівчина фіналістка програми FLEX, навчалася у США.

Як зазначив керівник проєкту «Вітрила» Дмитро Гіналюк, заняття відбуваються у неформальній атмосфері. Тут немає типових вчителів та учнів. Спікер у довільній формі ділиться своїми знаннями з присутніми, повідомляють на сайті міської ради.

Навчання проходять щочетверга о 18:00. Вікова категорія – від 14 до 35 років. Крім того, 21-го жовтня, о 18:00 стартували курси з історії. Організатори запрошують усіх, кому цікавий розвиток та навчання.

Адреса: проспект Дружби, 17, приміщення міської центральної бібліотеки.




коментарів: 3
  1. Нехай всі вчать мову, не тільки до 35р. Людям і в 50-60 потрібно розмовляти, тому і хм треба курси,але окремо бо вони не потягнуть так швидко матеріал як діти школярі. Без мов зараз ніяк. Молодець дівчина що викладає хоча сама має ще у школі напевно вчитися і часу точно багато не має вільного. Успіхів всім

  2. Невже треба було війну ,щоб зрозуміти яка мова має статус міжнародного спілкування .

  3. Діанині студенти, ви вже на достатньому рівні, шоб допомогти мені розібратися з питанням, яке мені дошкуляє вже пару років?
    А саме: колись я був закордоном на морі і одні європейці називали мене Сином Пляжу, хоча я навіть плавати не дуже вмію. Чому вони це робили, казавши “Son of the beach” і шо я мав з того зрозуміти?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця