<

В Нововолинську вшанували бійців, полеглих за незалежність України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:56 | 29.08.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
10
/ Коментарі відсутні

29 серпня, в Нововолинську біля меморіальної стели «Слава Україні! Героям – слава!», відповідно до Указу Президента, вперше офіційно відзначали День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Щоб вшанувати загиблих захисників біля меморіальної стели в Нововолинську зібралися депутати обласної та міської рад, представники підприємств, установ, організацій, військовослужбовці, родичі загиблих воїнів, – інформує відділ зв’язків із громадськістю Нововолинської міської ради.

Зі зверненням виступив перший заступник міського голови, секретар ради Андрій Сторонський, який у своїй промові згадав волинських воїнів 51-ої бригади та добровольчих батальйонів, які загинули під Іловайськом.

Він висловив вдячність батькам загиблих військовослужбовців, які виховали справжніх патріотів. 

Андрій Сторонський вручив книгу «Волинський небесний батальйон» Тамілі Пушкарук та Оксані Кантор, чиї чоловіки полягли у зоні АТО.

Такі книги, у яких зібрані історії загиблих Героїв, подарували на урочистостях з нагоди Дня Незалежності України ще дев’ятьом матерям, котрі втратили на війні своїх дітей.

Благочинний Нововолинського благочиння, настоятель Свято-Духівського собору митрофорний протоієрей Степан Фульмес відслужив панахиду за загиблими військовослужбовцями.

До портретів полеглих  у зоні АТО/ООС земляків та до фотостели Небесної Сотні поклали квіти. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа