<

В навчально-реабілітаційному центрі в Нововолинську вклали 500 м² теплої підлоги

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:47 | 7.09.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
723
/ Коментарі відсутні

У приміщенні навчально-реабілітаційного центру для дітей та молоді з інвалідністю по вулиці Шахтарській, 28 Б в Нововолинську вклали теплу підлогу.

Директор Благодійного фонду “Карітас-Волинь” отець Володимир Кметь розповів, що утеплити підлогу вдалось зусиллями народного депутата Ігоря Гузя, у співпраці з Фондом Ігоря Палиці “Тільки разом” та інших донорів, повідомляє Гузь у фейсбуці.

Як зазначають, вдалося вкласти 500 м² теплої підлоги. А це п’ята частина площі від потреби. Адже приміщення триповерхове і лад у ньому доводиться наводити поступово – залежно від того, як залучаються ресурси.

Наразі це друге приміщення, яким опікується «Карітас-Волинь» у Нововолинську. І на його базі відбуватиметься навчальний процес, а також фізична та соціальна реабілітація.

“Щоб діти в рамках навчального процесу чи на основі позашкільної освіти могли відвідувати нашу установу. І щоб вони були в соціумі, могли працевлаштуватися, самі б себе обслуговували. Наш центр діятиме й для того, щоб батьки могли залишати своїх дітей на певний час і зайнялися іншими, своїми справами. Також ми плануємо третій поверх виділити для проживання дітей і молоді з інвалідністю, надаючи їм важливу соціальну послугу. Загалом уже близько 30 осіб записано для відвідування центру на Шахтарській”, – розповів отець Володимир.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа