<

В мережі активно обговорюють конкуренцію супермаркетів у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:26 | 28.09.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
53
/ коментарів 7

У мережі Фейсбук жителі Нововолинська почали активно обговорювати конкуренцію між двома супермаркетами міста.

Палкі дискусії розпочалися після відкриття магазину “АТБ”. Новий супермаркет у місті зустріли не надто привітно. У ніч із 7-го на 8-ме вересня невідомі розтрощили двері магазину.

В спільноті Нововолинськ інфо люди почали активно обговорювати діяльність супермаркетів у місті. Думки покупців розділилися. Одні позитивно реагують на відкриття нових супермаркетів, інші ж переконані, що це негативно вплине на  діяльність інших магазинів.

“Яка різниця на кого оформлений магазин? Головне – якість товару і доступна ціна. Треба починати з ” Рошена” Порошенка”, – Оксана Паращенко.

“Дуже чекала, коли відкриється і в Нововолинську. Ціни на дещо дешеві, на дещо – ні, Але тільки в “АТБ” на 100 гривень реально можна щось купити.  Обслуговування бажає кращого. Пачку крупи, яка була розірвана, вони просто заклеїли скотчем! Вся проблема в людях, до мережі претензій немає”, – Ann Chernysh.

“Чим більше супермаркетів – тим дешевші продукти”, –  Vasily Ivanovych Vakula.

“”АТБ” хоч змусив знизити ціну. Досить нашим підприємцям наживатися на пенсіонерах”, – Arkadii Lukashuk.

“Я також за конкуренцію! Але не за те, щоб залишився один супермаркет у місті”, – Виктория Влодарчик.

Деякі мешканці міста переконані, що супермаркет “АТБ” витіснить інші магазини.

“”АТБ “виживе” Рідний Край” і все стане на круги своя, як в Житомирі та інших містах… АЛЕ ПОТІМ ВЖЕ БУДЕ ПІЗНО!!!, – Руслан Влодарчик.

“Не знаю як для кого, а для мене “Рідний Край” –  найкращий супермаркет! Завжди є те, що потрібно”, – Томочка Війтович.

А як вважаєте Ви? Конкуренція позитивно вплине на життя простих нововолинців?




коментарів: 7
  1. Щоб була конкуренція потрібні різні магазини.У Рідному Краї будемо теж купувати те що дешевше.А в АТБ я із задоволенням хожу в неділю і купую акційні товари.Користь від АТБ в любому випадку є: нарешті прибрали ВОПАК.Продавці мені скрізь нормальні.

  2. Після відкритя АТБ Рідний Край чи не вперше за всю історію свого існування почав робити нормальні акції і!!!!Не на прострочений чи добігаючий до кінця терміну придатності товар а НА свіжий.О чудо!! Чому ж це раніше не можна було робити?
    Подяка АТБ за конкуренцію!

  3. Багато похвали для атб але недай Бог станеться біда в людей то люди звертаються і багато магазинів їм допомагають бо ми свої,а я побачу як це буде робити атб.Свій до свого по своє.

  4. Нормальний мпгпзиг АТБ нормальні Ціни а Край последню шкуру дер саме минулої зими ціни в них були просто шалені.
    Конкуренція це добре. Атб +
    Він мені подобається.

  5. АТБ СУПЕР МАГАЗИН.Змусив інши магазини замислитись. Аміго разом із Яремою самий кончаний і дорогий магазин у місті включно із продавцями. Я живу поряд але намагаюсь обходити його стороною. За вопак промовчу,смердючий,брудний,дорогий. Рідний край,так на 3 з сінусом, ціни не взахваті,чистота також.Я за те,щоб було побільше магазинів і не меровських… Тоді можливо і ціни полюдські будуть.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер