<

В холі та їдальні хірургічного відділення Нововолинської лікарні облаштували нову підлогу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:05 | 11.07.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ коментарі 2

У холі та в їдальні хірургічного відділення Нововолинської центральної міської лікарні облаштували нову підлогу. Адже стан тієї, що була, не піддається жодній критиці.

Працювати медикам у таких умовах було не просто та й гарантувати належні санітарні умови – неможливо. Багато нарікань було від пацієнтів через прогнилу підлогу у відділенні, – повідомляє прес-служба народного депутата Ігоря Гузя.

Оглянули проведені будівельні роботи у відділенні сьогодні, 11-го липня, виконавчий директор Фонду Ігоря Гузя «Прибужжя» Борис Карпус, помічник народного депутата Богдан Бадзюнь та представник ініціативної групи Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Назарій Недбайло та керівник міської організації Укроп, депутат міської ради Олег Приступчук.

«Навесні 2018 завідувач хірургічного відділення міської лікарні Ігор Винницький під час зустрічі з нардепом звернувся до нього, щоб допоміг із облаштуванням нової підлоги. Коли ми з Богданом Бадзюнем відвідали приміщення, то жахнулися. Люди на милицях, кволі, після операції пересувалися коридором, де вся підлога прогнила, деякі елементи паркету взагалі відсутні. Це ж становило загрозу здоров’ю пацієнтів. Фонд Ігоря Палиці підтримав ініціативу депутата. Долучилися й підприємці. Разом ми зробили хорошу справу», – розповів Борис Карпус.

Зусиллями сторін робляться добрі справи. На прохання парламентаря Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» профінансував господарські та будівельні матеріали, щоб викласти нову підлогу. Із таким проханням раніше звернувся медичний колектив. Його пропозицію підтримали і тепер персонал із задоволенням виконує свої професійні обов’язки на майже оновленому робочому місці.

Частину коштів для ремонтних робіт виділили і місцеві підприємці.

На фото вигляд підлоги до оновленого ремонту.




коментарів: 2
    • представник ініціативної групи Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Назарій Недбайло

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер