<

В дитячій бібліотеці Нововолинська функціонує нова послуга для батьків «Бібліоняня»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:11 | 6.10.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
407
/ Коментарі відсутні

З 1-го жовтня на базі міської бібліотеки Нововолинська для дітей, яка розташована по вулиці Пирогова, 4 запрацював проєкт «Бібліоняня». 

Це нова бібліотечна послуга, яка допоможе сучасним батькам вирішити нагальну потребу на якийсь час зайняти корисною справою дитину та додасть їм вільного часу для вирішення власних проблем, повідомляють на сайті бібліотеки.

“Деякі батьки зверталися до нас з проханнями залишити дітей на деякий час, аби вирішити свої справи — сходити до лікаря, вирішити свої справи або сплатити якісь комунальні послуги.

Ми йшли назустріч таким батькам і залишали дітей у себе в бібліотеці, діти займалися у нас чимось корисним: читали, малювали, грали, дивилися мультики”, – йдеться у повідомленні.

Мета проєкту в тому, щоб дитина не просто сама дивилася телевізор чи сиділа в телефоні, а розвивалася.

П’ять днів на тиждень дітки з 5 до 10 років зможуть за допомогою бібліотекарів розвивати загальні здібності, мовну активність, брати участь у голосних читаннях творів для дітей, різноманітних іграх, малювати, брати участь у майстер-класах, навіть допоможуть зробити домашнє завдання.

Також для дітей будуть організовуватися показ улюблених фільмів, або мультфільмів. Організатори сподіваються, що цей проект буде успішним.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер