<

У Нововолинську в День святого Валентина дівчина випала з балкону гуртожитку училища

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:36 | 15.02.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
6
/ коментарів 8

14-го лютого близько 23:00 у Нововолинську в гуртожитку від ПТУ №11 по вулиці Луцькій з балкону третього поверху випала дівчина. Після трагедії її госпіталізували до Нововолинської ЦМЛ.

Керівник Нововолинського відділу поліції Віктор Пикалюк повідомив, що дівчина вийшла на балкон поговорити по телефону, послизнулася та впала. В стані алкогольного сп’яніння не перебувала.

Дівчина 2000-го року народження, навчається в училищі і проживає в гуртожитку. В кімнаті у цей час знаходилися і співмешканки.

Повідомляють, що дівчата були самі, спиртні напої не розпивали.




коментарів: 8
  1. Жалко дитину,а от до начальника поліції запитання-Ви б не могли продемонструвати,як можна послизнутись,щоб аж впасти з балкона?Думаю,без моєї допомоги це Вам не під силу.

    • Інформація пишеться для зручності читачів. Так, Ви правильно зауважили, що юридично не має. У жовтні на базі двох навчальних закладів ПТУ №1 та ПТУ №11 створений Державний навчальний заклад із назвою “Нововолинський центр професійно-технічної освіти”.

  2. Певно арматуру з балкона загнали студенти ,наробили дзюр ,посковзнулась й випала .бред пишуть новини ліпше неписали дурниць,сімі біда.

  3. Ніякий балкон в нас не відкривається невиясняючи ситуацію написати таку херню

    • Таку х* повідомила поліція. Візьмемо до уваги Ваш коментар. Якщо Ви знаєте деталі, будемо раді вислухати і написати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер