<

В Благодатному викрили нелегальну АЗС

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:10 | 21.11.2019 / Нововолинськ / , /
Перегляди
4
/ коментарів 15

Місцевий житель, в одному з занедбаних нежитлових приміщень селища Благодатне організував нелегальну автозаправну станцію. Вартість вилучених паливно-мастильних матеріалів та обладнання становить 300 тисяч гривень.

Про це інформує пресслужба фіскальної служби Волині.

Відтак, правоохоронці встановили, що місцевий житель, в одному з занедбаних нежитлових приміщень селища Благодатне організував діяльність, пов’язану з реалізацією паливно-мастильних матеріалів з порушенням вимог чинного законодавства.

В результаті виявили та вилучили з незаконного обігу 4 500 літрів дизельного пального та 3 480 літрів бензину А-92. Крім того, вилучили обладнання, зокрема паливно-роздавальний модуль та 18 єврокубів.

Орієнтовна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить 300 тисяч гривень.

Стосовно правопорушника склали протокол про адміністративне правопорушення за ч.1 ст. 164 КУпАП (Порушення порядку провадження господарської діяльності).




коментарів: 15
  1. А чому в Іваничах не хочуть викрити??? чи нормальні віткати беруть наші поліцаї?

  2. Вам всім аби обісрати, а доречі якісна соляра була, і порівняно з окко, wog і т.д., дешева

  3. Нормальна заправка,і в Новік їхати не треба спеціально.хай би робила!
    Обсирають ті,яким немає що заправляти!

  4. То постройте легальну,це ж чудово що вона є, не треба їхати далеко аби заправитися.А в кого заздрощі то подавіться,звикли в гамні жити щоб нічого не було,бо так краще як є.Вона нікому не заважає не подобається не заправляйтеся ніхто ж незаставляє.

  5. А в нас все для людей,як кажуть в мене здохла корова, то хай і в сусіда здохне. Всім добре як близько є заправка але обісрати когось цікавіше…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер