<

В амбулаторіях центру ПМСД Нововолинська з’явилися дитячі куточки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:20 | 17.09.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
32
/ Коментарі відсутні

У Нововолинській амбулаторії загальної практики сімейної медицини №4 за адресою проспект Перемоги, 7 (приміщення колишньої дитячої поліклініки) та в амбулаторії ЗПСМ №3, що на проспекті Дружби, 19 встановили дитячі ігрові зони.

Дитячі куточки обладнали гіркою, спортивною зоною, будиночком та встановили телевізор. Діти зможуть гратися іграшками, малювати та дивитись мультфільми поки чекають своєї черги до лікаря.

У амбулаторії ЗПСМ №1, що на 5-му мікрорайоні, 6 облаштували тільки столик зі стільчиками та розмальовками. Скоро там з’явиться повноцінна дитяча кімната, у виділеному кабінеті тривають ремонтні роботи.

“Куточки встановили з метою покращення обслуговування  та задоволеності діток від перебування у амбулаторіях. За кошти Національної служби здоров’я України ми отримали змогу поліпшити комфорт наших маленьких пацієнтів”, – розповіла головна лікарка центру ПМСД Ольга Попіка.

Як зазначила головна лікарка, куточки встановили на здоровому прийомі, куди дітки приходять на щеплення. Щоранку та протягом дня працівники закладу дезінфекційним засобом ретельно обробляють ігрову зону. Килимки періодично здаватимуть в хімчистку. Придбали пилосос для забезпечення чистоти у дитячих куточках.

Окрім куточків у амбулаторії ЗПСМ №4 обладнали кімнату матері й дитини, з пеленальним столиком та місцем для грудного вигодовування.

“Матусі зможуть спокійно погодувати дитину та замінити підгузок. Для комфорту встановили кран з підігрівом води. Плануюємо відкриття кімнати матері й дитини у Благодатному, зараз там триває ремонт за кошти Світового Банку”, – розповіла Ольга Попіка.

До слова, придбали телевізор і для хворого прийому, що на першому поверсі амбулаторії ЗПСМ №4, встановили зони очікування з диванами. З’явився столик з пресою та поставили кулер з водою, пацієнти зможуть втамувати спрагу чи випити ліки. На жаль, не всі оцінили старання медзакладу, люди приходять зі своїми пляшками та виносять воду, забирають газети.

Головна лікарка центру ПМСД Ольга Попіка, розповіла, що має багато планів та ідей для покращення комфорту пацієнтів, в найближчій час вони будуть реалізовані.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа