<

Уже вдалось зібрати 4 тис. грн на ЗСУ: художник з Нововолинська виставив на аукціон патріотичну картину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:09 | 8.06.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1948
/ 1 коментар

Художник-блогер з Нововолинська виставив на благодійний аукціон картину з відомим гуртом Kalush Orchestra «Save Mariupol». Виручені кошти хлопець передасть на допомогу військовим ЗСУ.

Павло Москаль навчався у Нововолинському ліцеї №5, з початку військових дій художник повернувся з навчання у Житомирі до Нововолинська. Тут виникла ідея організувати благодійний аукціон картини, оскільки хлопець активно веде сторінку в інстаграмі.

Художник понад десять років займається малюванням та у постах дає поради творчим новачкам. Нещодавно однією з робіт Павла стала картина з відомим гуртом Kalush Orchestra «Save Mariupol», де зображено вокаліста Олега Псюка на фоні міста-героя Маріуполь.

Стартова ставка для придбання картини була 2 000 гривень, станом на 8-ме червня останній переказ на лот уже сягнув – 4 200 гривень. Кінець аукціону 9-го червня о 20:00, тоді охочі дізнаються про нового власника художнього виробу, а виручені кошти будуть надіслані на допомогу української армії.

Нагадаємо, що лідер українського гурту «Kalush Orchestra» у фіналі пісенного конкурсу «Євробачення» закликав Європу врятувати захисників Маріуполя, яким російські загарбники не дають вийти з заводу «Азовсталь».

Взяти участь в аукціони можна у коментарях посту в інстаграмі Павла.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер