<

До уваги нововолинських випускників

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:23 | 21.04.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Цьогоріч, як і в попередні роки, прийом випускників 11 класу до вузів країни буде здійснено на основі зовнішнього незалежного оцінювання. Основна сесія відбудеться у період з 5-го травня по 17-те червня 2016-го року.

У травні 2016 року буде проведено тестування з української мови та літератури, математики, історії України, – повідомляє сайт міськради.

Відповідно до спільного наказу управління освіти, науки та молоді Волинської обласної державної адміністрації та Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти від 05.04.2016 року № 197/37-о у місті Нововолинську у травні працюватимуть три пункти тестування на базі загальноосвітніх навчальних закладів: ЗОШ № 4 імені Т.Г.Шевченка, ЗОШ № 5,ЗОШ № 7.
5 травня 2016 року у тестуванні з української мови та літератури візьмуть участь 426 осіб.

Працюватимуть пункти тестування на базі ЗОШ № 4 імені Т.Г.Шевченка та ЗОШ № 5.
11 травня 2016 року тестування з математики будуть проходити 459 осіб.

Пункти тестування: ЗОШ № 5, ЗОШ № 7.
13 травня 2016 року відбудеться тестування з історії України, у якому візьме участь 461 учасник.

Пунктами тестування працюватимуть ЗОШ № 5, ЗОШ № 7.

З 15 квітня на інформаційних сторінках учасників будуть розміщені запрошення-перепустки із зазначенням адреси пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання для проходження тестування з української мови і літератури, математики, історії України.

Напередодні тестування раджу всім учасникам ЗНО завчасно з’ясувати, як дістатися до пункту тестування (його місцезнаходження зазначено у запрошенні). Пам’ятайте, допуск до пункту тестування завершується о 10:50 год., тому прибудьте туди раніше. Головні правила під час роботи над тестами – не розмовляти, не тримати при собі і не користуватися мобільним телефоном, електронними пристроями та паперовими носіями – в жодному вигляді; не залишати пункт тестування до завершення роботи. Будь-яке порушення може призвести до анулювання результату.

Вирушаючи на тестування, беріть з собою лише необхідне:
паспорт;
сертифікат учасника ЗНО;
запрошення-перепустку;
дві-три капілярні чи гелеві ручки із чорнилом чорного кольору;
маленьку прозору пляшку з питною водою.

Тарасенко Н.Г.,методист міського методичного кабінету




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер