<

Голос народу: “БУГ” колядує у кабінетах!

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:10 | 6.01.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
8
/ коментарів 5

Наше видання починає красиву традицію – будемо колядувати у багатих і дарувати тим, хто цього справді потребує. Першими жертвами нашого колядування стали можновладці Нововолинська.

Журналіст “БУГу” Андрій Кравченко мандрував темними та не дуже затишними коридорами міської ради, міліції, лікарні, прокуратури, стукав у двері до директорки ЖКО. У людей завжди був вибір – або вони йому дають щось цінне для діток (а ми, інтернет-видання “БУГ”, вирішили перед святом порадувати маленьких і не дуже жителів притулку села Верхнів) або розказують віршики, співають пісеньки.

Порадували: заступник мера Андрій Миронович Сторонський, пані очільниця комунального світу Олена Іванівна Чайка, заступник начальника міліції В’ячеслав Мартинюк. Останній порадував двічі – він навіть продекламував Стуса!

Засмутили: негостинна лікарня, відсутній Рожелюк, незнайдений Савік, слизька дорога, дивна пані з профспілок ДП “Волиньвугілля”(від камери ховалась, але гроші дала), невимовна приницповість прокурора Шпоти та його бажання займатись прихованою благодійністю.

Так чи інакше – дітки були задоволені, а наше колядування лише починається. Чекайте, ви можете бути наступними!




коментарів: 5
  1. Такого ще в нашому місті не було – справжні робін-гуди: забирають у багатих і віддають нужденним.
    Цікаво, а можна замовити кабінети, куди відправити поколядувати Андрія Кравченка?)
    Спасибі за хороший настрій, Бужани!
    З Різдвом вас, всього хорошого і світлого!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок