<

Усі нововолинські заклади комунальної власності готові до опалювального сезону, – Олена Шведова

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:14 | 8.09.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

На цьому наголосила Олена Шведова, начальник відділу будівництва, комунального господарства та газифікації виконавчого комітету міської ради.

319 житлових будинків із 396 готові до роботи в осінньо-зимовий період. Зокрема, відремонтовано 70 покрівель, здійснено поточний ремонт асфальтобетонного покриття прибудинкових територій біля 90 будинків загальною площею 2688 м кв, – повідомляє сайт міської ради.

Протягом весняно-літніх місяців зроблено капітальний ремонт на вулицях Маяковського, Кримського, Некрасова, проспекті Перемоги на площі 6, 69 тис кв м, на що скеровано 1229, 5 тисяч гривень.

Виконано значний обсяг робіт у навчальних закладах міста та у Нововолинській центральній лікарні.Так, наприклад, проведено капітальний ремонт дахів в ДНЗ №5 на суму 350 тис. грн; в ЗОШ №5 на суму 1 млн. 150 тис. грн.; в ЗОШ №6 на суму 999,8 тис. грн.; НЦДЮТ, на що використані кошти на суму 740,9 тис. грн. Також розпочато капітальний ремонт даху гімназії, на що передбачені кошти з бюджету розвитку міста на суму 400,0 тис. грн.

Проведена промивка системи теплопостачання дошкільних навчальних закладів та загальноосвітніх шкіл на суму 37,0 тис. грн. за рахунок коштів загального фонду.

Як зазначила Олена Шведова, серед мешканців міста проводиться роз’яснювальна робота щодо створення об’єднань співвласників багатоквартирних будинків. До такої форми управління уже зголосилися мешканці 165 житлових будинків.

Питання про підготовку міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 років слухатиметься на черговому засіданні виконкому.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер