<

СБУ у Волинській області зблокувала перемогу в тендері фірмі з російським капіталом, яка мала поставити комплектуючі на шахту №10

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:25 | 27.09.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На Волині співробітники Служби безпеки України блокували перемогу у тендері комерційних структур з російським капіталом.

Про це інформує прес-служба УСБУ у Волинській області.

У серпні цього року державне підприємство «Передпускова дирекція шахти № 10 «Нововолинська» провело відкриті торги на закупівлю комплектуючих на суму понад 3,6 мільйона гривень. Переможцем стала фірма з реєстрацією у Києві, яка не має необхідних виробничих потужностей. Вона планувала постачати продукцію іншого столичного підприємства, яке фактично працює на тимчасово окупованих територіях, у Донецьку, та використовує енергоносії, сировину та комплектуючі з Росії.

Експертами підтверджено, що аналогічна продукція вже виготовляється в Україні кількома підприємствами. Служба безпеки України ініціювала відхилення тендерної пропозиції цих комерційних структур відповідно до Розпорядження КМУ від 11.09.2014 «Про пропозиції щодо застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів».

Комітет з конкурсних торгів ДП «Передпускова дирекція шахти № 10 «Нововолинська» прийняв рішення про відхилення тендерної пропозиції учасника.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця