<

Урок “Добре Світло” пройшов у Нововолинській школі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:55 | 8.12.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Команда проекту «Перший крок для переходу на використання відновлюваних джерел енергії» розпочала проведення уроків у грайливій формі для учнів початкових класів «Добре світло» .

Два уроки провели у ЗОШ №4, де розповіли історію приладів освітлення та наскільки неефективно використовувати лампи розжарювання, показали дітям мультфільм «Добре світло». І після цього перевірили, наскільки діти освоїли матеріал. Вихованці тепер знають, що таке енергозберігаюча лампочка і лампочка «НЕНАЖЕРА». Усі учні отримали розмальовки «Як бути другом природи» та пообіцяли перевірити, які лампочки використовують їхні батьки удома. Також, школа отримала фірмовий контейнер для використаних батарейок. Такі контейнери встановлені вже у кожній школі, тому використані батарейки слід здавати на утилізацію, а не викидати у сміття. 


Варто згадати, що старшокласники ЗОШ №4 влітку, в рамках Тижня Сталої енергії, виграли для свого класу енергозберігаюче вікно, яке перед початком навчального року вже встановили. Відтепер у класі ще більш затишно та комфортно.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа