<

Уродженець Нововолинська із запорізької гандбольної команди обурився, бо не потрапив до збірної України на чемпіонат Європи-2022

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:10 | 26.01.2022 / Нововолинськ / /
Перегляди
1264
/ Коментарі відсутні

Уродженець Нововолинська Артем Козакевич, який грає у гандбольній команді Запоріжжя «Мотор», прокоментував своє непотрапляння до складу збірної України на чемпіонат Європи-2022.

Про це пише БУГ з посилання на офіційний сайт запорізького клубу.

У розширеному складі на чемпіонат Європи-2022, куди було включено 35 гравців, не виявилося одного з лідерів команди «Мотор» правого крайнього Артема Козакевича.

Артем прокоментував, що засмутився, що не потрапив до збірної України, адже не так часто відбуваються ігри на чемпіонатах Європи.

“Хотілося зіграти на такому турнірі, ми мали дуже сильну групу. Засмутився, звичайно, але я розумію, що це не пов’язано з моєю грою, це просто якась там людина вирішила. Може, досі на мене ображаються за те, що я п’ять років тому не зміг улітку поїхати до збірної, а відлетів до весільної подорожі. Хоча тоді я заздалегідь попереджав керівництво ФГУ.

Коли їм треба було, щоб я допоміг минулого року у Білорусі, то вони мені зателефонували та просили, щоб я приїхав. У тому матчі я взагалі грав “на уколах”, була травма. Тоді на минулу образу вже ніхто не звертав уваги. Але коли в них з’явився якийсь гравець, я вже не потрібен. Не розумію такого відношення із боку федерації. Вважаю, що це просто безглуздо і несправедливо”, – розповів гандболіст.

Він зазначи, що не цікавився, чому не опинився у розширеному списку на Євро-2022.

“Після такого вчинку я навряд чи захочу з цими людьми розмовляти та мати якісь спільні справи. Тому що з їхнього боку це негарний та некоректний вчинок. Про те, що я не в списку дізнався із новин у соцмережах”, – сказав Артем.

Додав, що якщо його знову викличуть до збірної України, то він не поїде.

“Після такого вчинку я не хочу працювати із цими людьми. Просто неприємно”, – каже Артем.

До слова, Артем представляв Україну на чемпіонаті Європи з гандболу серед чоловіків у 2020 році.

Нагадаємо, на чемпіонаті Європи-2022 українська збірна зіграла у групі “С”. Її суперниками були команди Сербії, Хорватії та Франції. Виступаючи в Угорщині на новій арені місцевого «Піка», всі матчі українці програли та вирушили додому, посівши у підсумковій турнірній таблиці 24 місце серед 24 команд-учасниць.

Євро-2022 завершиться 30-го січня фіналом у Будапешті.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер