<

Уродженця Нововолинської громади судили за крадіжку на підприємстві

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:38 | 15.12.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1539
/ коментарі 4

Уродженець села Тишковичі Нововолинської громади зламав двері місцевого підприємства, викрав побутову техніку на суму 11 тисяч гривень та постав перед судом.

Про це повідомили 8-го грудня на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень, передає Район.Іваничі.

У вироку суду йде мова про те, що чоловік працював різноробочим на місцевому підприємстві «Реконбуд».

Підсудний відкрив задні двері, проник до господарського приміщення, що знаходиться у приватному будинку та викрав кілька одиниць техніки.

Це зварювальний напівавтомат вартістю майже 3 тисячі гривень, зварювальний апарат – за 3,2 тисячі гривень, бензопила – за 1, 4 тисячі гривень, електроболгарку – 2 тисячі гривень, мотокоса – 1, 5 гривень. Суд оцінив загальну шкоду на суму 11 тисяч гривень.

Зловмисника визнали винним у скоєнні кримінального правопорушення (3 стаття 185 кримінального кодексу України) та призначили йому покарання у виді трьох років позбавлення волі.

Та на підставі статті 75 кримінального Кодексу України чоловіка звільнили від позбавлення волі. Та призначили рік умовного терміну.

Винуватець злочину повинен сплатити витрати за проведення експертиз в розмірі 1,7 тисячу гривень, періодично з’являтися в правоохоронних органах, повідомляти про зміну місця роботи чи проживання.




коментарів: 4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер