<

Урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування та Дня Збройних Сил України відбулися у Нововолинській міський раді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:50 | 5.12.2014 / Нововолинськ /
Перегляди
4
/ 1 коментар

Сьогодні відбулося зібрання з нагоди Дня місцевого самоврядування та Дня Збройних Сил України. На заході був присутній міський голова – Віктор Борисович Сапожніков, виконуючого обов’язки військового комісара Нововолинського об’єднаного комісаріату майор Валерій Іванович Камінський, голова комітету солдатських матерів міста Нововолинська Наталія Петрівна Волохата, Едуард Савік а також жителі та військові міста Нововолинськ.

Сучасну цивілізовану державу неможливо уявити без повноцінної та дієвої системи місцевого самоврядування. Саме його органи забезпечують реальну участь людей у розв’язані життєво важливих проблем, налагоджують зв’язки між громадянами та їх об єднаннями, створюють умови для безконфліктної реалізації суспільних та приватних інтересів. Цей день воістину стає народним святом, бо місцеве самоврядування сьогодні – найближча до людей і їхніх турбот владна самоорганізація.

20141205_152747

У ці дні ми також вшановуємо усіх військових, які у лавах Збройних Сил України служать справі зміцнення обороноздатності та підвищення безпеки нашої держави. У пам’яті сьогоднішніх і майбутніх нащадків назавжди збережуться подвиги багатьох поколінь воїнів-захисників, їх безмежна відданість і любов до рідної землі, мужність та героїзм. 6 грудня – свято чоловіків, які захищають спокій наших домівок,здатних завжди підставити своє сильне плече. Тож від усієї душі побажали їм сил і наснаги на добрі справи,впевненості у майбутньому нашої держави,порозуміння і єдності задля добра і благополуччя Українського народу.

20141205_153322

По закінченню зустрічі міський голова Віктор Сапожніков нагородив почесними грамотами активних і працьовитих жителів міста Нововолинськ, після чого пролунав гімн України.




один коментар
  1. Які знайомі всі обличчя! Зігнані на захід примусово, у робочий час. Попіарились, В.Б.?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа