<

Урочиста церемонія випускного у Нововолинську відбудеться в онлайн-режимі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:14 | 8.07.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
56
/ коментарі 3

Через пандемію коронавірусу й запроваджений карантин «випускний бал» у Нововолинську цьогоріч проведуть онлайн.

Обмеження, встановлені з метою недопущення масового поширення COVID-19, великою мірою торкнулися шкільного життя Нововолинська, – повідомляє пресслужба міськради.

Кілька місяців учні навчалися дистанційно. Корективів зазнав процес проведення зовнішнього незалежного оцінювання, були відмінені загальні урочистості з нагоди свята для випускників 11 класів.

У 2019-2020 навчальному році повну загальну середню освіту у школах Нововолинська здобували 286 одинадцятикласників, із них 38 отримають золоті медалі, 8 – срібні.

У зв’язку з карантином, а Волинська область належить до числа тих, де він через високу захворюваність, не пом’якшується, святкових лінійок не буде.

“На центральній площі міста не лунатиме веселий гамір юнаків та дівчат, не буде урочистого вручення атестатів про середню освіту, випускники не танцюватимуть останнього шкільного вальсу й не обіймуть на прощання улюблених вчителів… Такими є реалії сьогодення. Але треба вірити, що пандемія відступить”, – йдеться у повідомленні.

Аби розрадити та додати нововолинським випускникам 2020-го року святкового настрою, для них готують святкове привітання у режимі онлайн.

Фото ілюстративне




коментарів: 3
  1. А як же все, шо після випускного?
    В режимі онлайн, то якась “самопоміч” получиться.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця