<

Управлінню освіти Нововолинська на сесії міської ради додатково виділили майже два мільйони гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:40 | 2.09.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
3
/ коментарі 4

На 47-й сесії Нововолинської міської ради шостого скликання на порядок денний було винесено 24 питання, які, зокрема, стосувалися сфер тепло- та водопостачання, комунального господарства тощо. Більшістю кворуму депутати проголосували за внесення змін до бюджету, за якими нововолинській освіті виділили 1804,8 тис. гривень додаткових бюджетних асигнувань.

Ці кошти, зокрема, були виділені на придбання інвентарю у зв’язку з відкриттям дошкільної групи в ДНЗ №7 (50 тис. грн), для придбання вентиляційних витяжок на харчоблок в ДНЗ №6 (20 тис. грн), а також зі спеціального фонду виділили 850, 5 тис. грн на індексацію заробітної плати працівникам.

По спеціальному фонду бюджету розвитку 120 тис. грн додатково було спрямовано на придбання комп’ютерів (апарат управління, методкабінет і ЗОШ №8 – 98 тис. грн). 300 тис. грн  виділено на проведення капітального ремонту покрівлі ДНЗ №6, 120 тис. грн на проведення капітального ремонту покрівлі ЗОШ №7. На придбання шкільних підручників (50%) для поповнення бібліотечних фондів було виділено 253, 7 тис. грн, на встановлення огорожі ЗОШ №4 – 20 тис. грн , на реалізацію проекту по впровадженню енергозберігаючих заходів у ЗОШ №2 – 70, 6 тис. грн (40, 6 – субвенція з обласного бюджету).

Одночасно депутати проголосували  за перерозподіл коштів в сумі 40 тис. грн  по оплаті праці з нарахуваннями у підвідомчих установах та 14, 8 тис. гривень по ДЮСШ з капітальних видатків на поточні для придбання запчастин та встановлення лічильника теплової енергії.

Депутатів цікавило питання, чому кошти на підручники виділяються з бюджету розвитку. Міський голова відповів, що в даному випадку гроші не повинні надходити з бюджету розвитку, але є постанова Кабміну, яка дозволяє таким чином спрямувати фінанси. Коштів держава не дає, тому це є єдиним виходом, щоб школярі отримали підручники.




коментарів: 4
  1. А чому не написали про 400 тис на ліфт в міській лікарні. Народ за 400-та штук нестоїть ліфт у готеліф Хілтон. Це що влада має нас за дурнів, так круто дерибанити бюджет і навсіх ложити це вміє тільки Сапожніков. Робіть висновки!

  2. Правильне рішення нашої влади! Будемо знову за нашу владу голосувати на виборах!

  3. А як же кошти на кап.ремонт ЗОШ №6,де валиться стіна,і де після ,так званого “ремонту”,ніхто не дає жодних гарантій: чи будуть наші діти в безпеці в такій школі,чи ні?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа