<

Учитель Нововолинської гімназії став лауреатом обласного конкурсу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:28 | 29.01.2019 / Нововолинськ / , /
Перегляди
5
/ 1 коментар

21-25 січня 2019 року на базі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні відбувся ІІ (обласний) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019» в номінації «Захист Вітчизни». Лауреатом став учитель предмету «Захист Вітчизни» Нововолинської гімназії Поліщук В.М.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Нововолинської міської ради у Фейсбуці.

Кращі педагоги області перевіряли свої знання та вміння з предмета, готовність до застосування нових освітянських ідей, складали іспит на професійну майстерність.

Серед них був переможець І (міського) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019», учитель з предмету «Захист Вітчизни» гімназії, керівник міського методичного об’єднання Поліщук В.М., який представляв наше місто на обласному турі.

Міністр освіти і науки Лілія Гриневич в одному з інтерв’ю сказала: «Конкурс покликаний виявити вчителів-новаторів, здатних випереджати час і закладати нові моделі мислення, конструювати траєкторію майбутнього нашої країни, формуючи в учнів ціннісні орієнтири та ставлення до життя».

Програма ІІ (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019» була насиченою і спланованою за щільним графіком. Після урочистого відкриття проведено жеребкування, яке визначило порядок участі педагогів у конкурсі.

Учителі-конкурсанти пройшли такі випробування: «Методичний практикум», «Практична робота», «Проект», «Тестування з фахової майстерності», «Урок», – які розкрили професійні якості кожного.

Лауреатом ІІ (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019» (ІІІ місце) визнано учителя предмету «Захист Вітчизни» гімназії Поліщука В.М., для якого національно-патріотичне виховання молоді стало одним із напрямів діяльності, бо він є педагогом із чіткою громадянською позицією, який плекає українські традиції, духовні цінності, володіє відповідними знаннями, вміннями та навичками і формує у своїх вихованців почуття патріотичної свідомості, національної гідності, готовності до виконання обов’язку із захисту Батьківщини, її незалежності та територіальної цілісності.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер