<

Учні Нововолинського ліцею привітали військовослужбовців України зі Святом Миколая – відео

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:48 | 13.12.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1142
/ 1 коментар

Учні Нововолинського ліцею №5 взяли участь у Всеукраїнському дитячому мистецькому проєкті «Військові обереги святого Миколая 2021» та опублікували відео-привітання зі Святом Миколая.

Ідея проєкту 2021 року: привітати наших захисників у форматі дитячого відео-кліпу. Про це йдеться на ютуб каналі Українського державного центру позашкільної освіти.

Починаючи з 2018 року Український Державний Центр Позашкільної Освіти в рамках «Меморандуму про співпрацю» із Головним Штабом сухопутних військ ЗСУ та задля посилення позитивного іміджу українського війська, виступає з ініціативою проведення Всеукраїнського дитячого мистецького проєкту.

“Всесвітня Covid-пандемія внесла суттєві корективи у наші творчі задуми, і більшість проєктів довелося переводити у дистанційний формат. Але ці обставини розкрили для наших учасників нові можливості, результати яких ми з гордістю готові продемонструвати у нашому проєкті”, – зазначено у дописі.

Всі учасники проєкту, роботи яких були допущені до Конкурсу, отримають електронні Дипломи.

Переможці конкурсу визначаються у номінаціях:

  • Номінація «Кращий кліп», визначає Журі Фестивалю. Склад Журі закритий, формується з числа фахівців відео-продакшену та співорганізаторів проєкту
  • Номінація «Найбільша кількість переглядів» – переможець фіксується 19-го грудня.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок