<

Зустріч прокурора із містянами, які потрапили під перевірку Нацгвардії 21 березня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:45 | 23.03.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
28
/ коментарів 14

Містяни, які потрапили під перевірку правоохоронцями в ніч з 21 на 22 березня, вважають, що їхні права були порушені. Шукати правди вони подалися під стіни міської прокуратури. Олександр Шпота, прокурор міста Нововолинська, вийшов на зустріч із учасниками прецеденту.

Хід зустрічі – дивіться на відео.




коментарів: 14
  1. пацаны красавцы,поставили на место краснопогонников,менты хотят создать в нововолынске вторую врадиевку

  2. Хлопаки, дякуйте що не має “Правого сектора”.Руки вам поламали би.
    Той що по кацапськи говорить, він часом не з Лугондонії?

  3. Гопник правильно робить зауваження прокурору:
    -не бичите, треба було прокурору казати, а ботанути по фене
    -пасті закрили, вовки позорні- гопота зрозуміла би.
    Стидно бути прокурором, та не знати “фені”

  4. ойой..начитались хлопаки в перерві між своїм власним “бєзпрєдєлом” файно. той, що в окулярах – звільнився тільки літом з місць позабвлення волі.майже всі, 99% присутніх там- судимі хлопці, бидло останнє, а тут їх хлось там побив. про те, що швидка встановила факт алкогольного сп”яніння – задокументовано, ане “всі трезві, адекватні”, як говориться на відео. як язик повертається отак брехати – все місто знає, що то за контингент, що вони і судимі, і чим промишляють, народ не обманеш!!! і захищали їх в суботу тільки їхні ж клієнти – останні наркомани, і ті хто ЩЕ незнає що то за купка уродів (оціночне судження), і ті,хто ВЖЕ забув їхні попередні заслуги.

    • Від суми і від тюрми “не зрозумів “не зарікайся. Прокурор ще може гірший за оту босоту як ви пишите іх знає все місто і здібності прокурора все місто знає,а саме як з невинних заставляюють брати на себе чужі гріхи. Хлопці молодці. Як що ваші адмінки буде розглядати Ф -Пто від неі відмовляйтеся бо вона паше на … І виносить бр…одним словом вона є …

      • Ніхто б нічого не сказав, якби вони були судимі за ДТП, яке може статись з кожним, чи за тілесні ушкодження, бо побив когось, як дівчину захищав,- от від такої тюрми не зарікаються. А красти, бити людей, вивозити їх на Буг, вбивати людей і займатись збутом наркотиків – це шо? Випадково? Бідні невинні хлопчики, стоять обдолбані вже в 10 ранку, що окуляри зняти не можуть. Бред написав, і тішишся, як дурень торбою.

  5. Добрий вечір. Як колишній зек може йти до прокурора і казати що він такий весь святий,можливо він знову захотів за грати,це бандити яких ніхто не може взяти під контроль вони тільки вміють красти, розпускати руки і вживати наркотики. Я б дуже хотіла щоб такі люди як вони були покарані. Хай у нашому місті запанує мир і тиша)

  6. Штопа далеко від босоти не втік. Поведінка в штопи вульгарна,етика прокура віддихає. Хамло.

  7. на кол їх посадити. я була при затриманні і бачила як в одного знайшли таблетки. він кричав, що це від серця “дайте я їх зараз вип’ю!” а інший взагалі втікав зі словами (вибачте) “с.сать”. чого б він невинний злякався і біг? мене ж чомусь не прийняли?! а тепер стоїть там позаду і скаржиться, що його били! вони знали кого беруть. міліція – молодці!!! побільше б таких рейдів, можливо місто стане чистішим від цієї нечисті!!!

    • Согласен с вами,нужно их посажать или пускай идут воюют а не орут тут что они такие бедные…Я почемуто из Луганска приехал и работаю тут и не жалуюсь а тут их ударили и они орут как буто им яйца поодгризали…

  8. вы хоть думали шо плели тому прокурору чи це вам выщестояще керивництво надоумило.мы берем приклад з вас ви наше лице.ришили пид терпунив закосити будете ними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця