<

Учасники антитерористичної операції й волонтери спілкувалися із нововолинською молоддю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:56 | 22.09.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Учасники антитерористичної операції  на Сході й місцеві волонтери спілкувалися із нововолинською молоддю про війну та мир. Зустріч із нагоди Міжнародного Дня миру, котрий світова спільнота відзначає 21 вересня, відбулася уНововолинському  міському історичному музеї.

Про свій досвід зустрічі з війною та далеко незатишні будні із вибухами та стрільбою розповів нововолиннець, доброволець батальйону «Айдар» Микола Сичук. Небагатослівний військовослужбовець відповідав на запитання студентів про забезпечення, настрої солдатів та труднощі, з якими стикаються демобілізовані.  Найголовніше те, що всі чи то мобілізовані, чи добровольці, вірять у нашу перемогу, – повідомляє сайт міськради.

«Волонтери – це ті люди, душа яких не на місці»,  -так про себе та колег за покликанням висловився місцевий волонтер Валерій Курстак. Розповів про своє щоденне заняття – забезпечення військовослужбовців найнеобхіднішим – від шкарпеток і медикаментів до спецтехніки. А ще про те,що доводилося бачити на передовій.

Кожного нововолинця, хто поклав своє життя на вівтар Перемоги й Незалежності, згадали поіменно. Працівники музею з нагоди Міжнародного Дня миру підготували експозиції про війну, аби кожен з присутніх зміг вкотре задуматися, наскільки вартісним сьогодні для нас є поняття миру.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер