<

Учасників нічних заворушень 21-го березня у Нововолинську встановлено

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:00 | 1.04.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

Журналістам “БУГу” стали відомі деталі інциденту, який трапився під час запланованого профілактичного рейду міліції спільно із підрозділами Нацгвардії по місту Нововолинську 21-го березня.

Працівниками міліції з громадської безпеки здійснюються подальші активні дії щодо пошуку осіб, причетних до порушень громадського порядку в місті 21 березня. Більша частина осіб уже встановлена, оформлені відповідні адміністративні матеріали і скеровані до Нововолинського міського суду. В процесі розгляду справ вказані особи будуть викликатися для надання пояснень і для подальшого притягнення до відповідальності. З неповнолітніми особами, які у цей час перебували у громадському місті, проводяться профілактичні бесіди та роз’яснювальна робота, – повідомив заступник начальника відділу – начальник міліції громадської безпеки Нововолинського міського відділу МВС України у Волинській області В’ячеслав Мартинюк.

Адміністративна відповідальність передбачає: штраф у розмірі від трьох до семи неоподаткованих мінімумів доходів громадян, громадські роботи до 60 годин, якщо ж порушення є систематичне, то можливий адміністративний арешт до 15 діб.

На минулому тижні блоком міліції громадської безпеки було проведено два рейди із залученням спеціальної роти міліції приданих сил на підставі розпорядження начальника МВС України у Волинській області. В результаті профілактичних заходів було складено 34 адміністративних протоколи, які стосувались порушень благоустрою, дрібного хуліганства, нецензурних висловлювань, куріння та розпивання спиртних напоїв в громадських місцях.

Як повідомив повідомив військовий комісар Олександр Плужнік, ведеться спільна робота військкомату та міліції по виклику осіб для з’ясування облікових даних, і тільки тоді людину можуть відправити на проходження медичної комісії. Також до правоохоронних органів надсилаються списки тих, хто повинен був з’явитися у військкомат, але не зробив цього.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер