<

Учасника АТО з Нововолинська мешканка міста обізвала вбивцею та побажала «здихати у муках»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:17 | 21.08.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
42
/ коментар 21

До БУГа звернувся учасник АТО, мешканець Нововолинська Михайло Качорок з проханням опублікувати скріншоти, на яких нововолинянка обзиває його вбивцею, говорить «здихати у муках» і передає «привіт від донецьких діток», а також розповідає, що «українська вікіпедія фейкова і її скоро перепишуть».

Михайло зберіг переписку, проте більшу її частину, де містилися образи, з популярної у Нововолинську фейсбук-групи уже видалили.

За словами учасника АТО, йому не тільки образливо чути подібні слова, адже йшов свідомо боронити країну, але й лячно, що люди з такою думкою і позицією живуть у його місті.

Жінка пише:

“війна в Україні почалася із за таких тупих, як ти, яких використали в своїх цілях ті, кому це було вигідно…”

“до твого відома ти знищував. У мене там дійсно є брат двоюрідний, у нього дружина, діти, внуки…”.

Детально у скріншотах, які надіслав Михайло:




коментарів: 21
  1. У мене таке враження , що по нашому місті одні неадеквати ходять.Шкода що закрили психоневрологічне відділення.

  2. Виглядає як виписка з контексту,шкода що не має всієї розмови…Дуже часто бачу в Фейсбуці агресивні вислови пана М.Качорока і його друзів “порохоботів” в адресу виборців Зеленського,видно ця пані добре йому відписала,що він аж до БУГу звернувся…)))

    • Там написана половина правди.цей чувак всіх розводив як міг..не знаю як там воював. Але видно теж не все так чисто.

  3. Ця людина з тих що зовсім не здатні самі аналізувати інформацію, тому зомбоящик їй повністю задурманив розум, нажаль таких є багато.

  4. За оскорбление военнослужащего надо привлекать к уголовной ответственности и приравнивать к действиям, направленным против государства.

  5. То ні який зомбоящик,просто вони ненавидять все українське бо ми винні в тому що вона лишила свої єбеня і приперлась жити в Україну

  6. Та ця Алєксєєва вже давно сере в нововолинській ФБ-групі, багатьох обзиває, погрожує, там ще й не такі скріни можна пошукати. Дивно, що адміни Нов-інфо до цих пір не заблокували за хамську поведінку та провокації інших учасників.

  7. Сепаратистка,яка ненавидить Україну. Чому СБУ не реагує на подібні заяви?…Тим хлопцям які воювали і зараз захищають кордон, низькій уклін..

  8. Так вона права, під час другої світової, місцеві ненавиділи червону армію, вони більше своїх боялися ніж німців, бо совки заради побєди гатили не дивлячись

  9. Народ.. ну ви гоните…
    1) Перше! слова “7 раз плюнула у твою сторону…” – є гарантом о у людини проблеми з головою..
    2). Це сайт новин? Чи вам нема що опублікувати?? Як жаління атовця на кльони? Матюки та приниження…

    БУГ – вашим редакторам має бути соромно!! половина новин – треба утилізувати! як оця! як піар.. людей з лишньою вагою і їхніх фотосесій.. фууу брр. як фото з весілля якихось посередніх людей.. ЦЕ НІКОГО НЕ ЦІКАВИТЬ! публікуйте тільки новини! а не всяку фігню!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок