<

У закладах освіти Нововолинська проводитимуть інтерактивні уроки «День з поліцейським та рятівником»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:06 | 10.09.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
666
/ Коментарі відсутні

У Володимир-Волинському районі відбулася координаційна нарада рятувальників, поліцейських та освітян щодо проведення спільних інформаційно-профілактичних заходів у закладах загальної середньої освіти.

9-го вересня рятувальники Володимир-Волинського РУ спільно із представниками національної поліції та начальником управління освіти Нововолинська провели координаційну нараду щодо налагодження взаємодії для ефективного проведення інформаційно-профілактичних заходів у закладах загальної середньої освіти.

Зокрема учасниками наради було узгоджено проведення спільних профілактичних заходів у закладах загальної середньої освіти.

Учасниками наради було узгоджено проведення спільних профілактичних заходів у закладах загальної середньої освіти.

Відтак найближчим часом у закладах освіти Нововолинська стартують інтерактивні уроки «День з поліцейським та рятівником» з правил безпечної поведінки, зокрема пожежної безпеки, цивільного захисту, правил дорожнього руху та інших питань безпеки життєдіяльності людини, а також будуть продемонстровані зразки спеціальної техніки, спецзасоби, що використовуються у службовій діяльності рятувальників і поліцейських.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа