<

У центральній міській бібліотеці Нововолинська відбудеться відкриття кіноклубу Docudays UA

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:21 | 21.03.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

23 березня 2016 року о 13 годині 30 хвилин відбудеться відкриття кіноклубу Docudays UA при Нововолинській  центральній міській бібліотеці.

Нововолинська центральна міська бібліотека  стала однією з переможниць у спільному конкурсі «Кіноклуб DocudaysUA в бібліотеці», організованому Міжнародним фестивалем документального кіно про права людини DocudaysUA та Програмою «Бібліоміст». Він надає унікальну можливість проводити покази документальних фільмів з колекції фестивалю, поєднуючи цікаві стрічки та правовий зміст, що дає людині знання про свої права, вміння ними користуватися та захищати. Кіноклуб покликаний перетворити бібліотеку на сучасний громадський центр та підвищити її роль в українському суспільстві.

На перегляд запрошуються усі бажаючі – ні вікових, ні інших обмежень не існує. Традиційно після показу відбуватиметься обговорення фільму, під час якого учасники обмінюються думками та враженнями, намагаються дати відповіді на поставлені проблематикою фільму запитання. Особливістю клубу є те, що в обговоренні беруть участь експерти з питань захисту прав людини, юристи, адвокати. Наразі фільмотека клубу нараховує 18 документальних стрічок, які охоплюють різноманітні правові теми.

На відкриття запрошені партнери бібліотеки.

Під час заходу відбудеться демонстрація та обговорення фільму “Колись ми станемо щасливими” польського режисера Павла Височанські. На прикладі Даніеля, звичайного хлопця з Ліпіни, найбільш нужденного містечка в усій Південній Польщі, показано співставлення формального права на щастя та його реальне втілення в житті.

41231dde-8b6c-4dc8-ac79-cc7e23d19684




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер