<

У центральній міській бібліотеці Нововолинська відбудеться калейдоскоп рекомендацій «Сімейна гармонія – баланс почуттів та розуму»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:59 | 14.05.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

В п’ятницю, 15-го травня 2015 року о 12.00 у Нововолинській центральній міській бібліотеці відбудеться калейдоскоп рекомендацій «Сімейна гармонія – баланс почуттів та розуму». 15-те травня на календарі – Міжнародний день сім’ї.

На честь цього свята в читальному залі центральної міської бібліотеки відбудеться калейдоскоп рекомендацій для учнів Нововолинського вищого професійного училища «Сімейна гармонія – баланс почуттів та розуму». До участі у заході запрошені: акушер-гінеколог, завідуюча кабінету планування сім’ї та репродуктивного здоров’я Ларисв Селедець, психолог ВПУ Тетяна Струк і священик Хресто-Воздвиженського храму отець Віталій Голян.

«Сім`я завжди була і залишається берегинею людських цінностей, традицій та культури. З сім’ї починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Вона – джерело любові, поваги, солідарності та прихильності, те, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство», – зазначає ведуча заходу бібліотекар Оксана Микитюк.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа