<

У таборі “Прикордонник” стартувала літня оздоровча кампанія

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:29 | 14.06.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
20
/ 1 коментар

У червні стартувала літня оздоровча кампанія. На базі загальноосвітніх навчальних закладів, міської гімназії та НВК «Спеціалазована школа №1-колегіум» працюють оздоровчі табори з денним перебуванням дітей. А сьогодні відбулося урочисте відкриття першої зміни позаміського  табору «Прикодонник».

Школярі щиро радіють зустрічі з лісом, сонцем і водою, адже заміський табір,  що зручно розташувався у сосновому лісі на березі річки Західний Буг, давно став улюбленим місцем відпочинку нововолинської дітвори, – повідомляє сайт міської ради.

На свято завітали міський голова Віктор Сапожніков, його перший заступник, секретар міської ради Андрій Сторонський, начальник управління освіти Микола Остапюк, його заступник  Ольга Лакиш.

Урочистість розпочали із підняття Державного прапора України. Діти підготували цікаву концертну програму. Звучали пісні, тішили око танцювальні номери.

Звертаючись до присутніх, міський очільник наголосив :

«Дитинство – це сонячна пора, тому саме для дітей хочеться зробити чим побільше, аби забезпечити усім найкращим. Цього року запланували збудувати другий поверх їдальні, на це ми вже виділили 1 млн. грн. з міського бюджету. Тому бажаю усім гарного відпочинку!»

Директор позаміського табору оздоровлення та відпочинку «Прикордонник» Лариса Вознюк підкреслила, що завдяки міській владі та спонсорам зроблено капітальний ремонт робочих цехів в їдальні,  поточний ремонт приміщень, оновлено меблі. Усі загони передали спонсорам виготовлені власноруч вітальні листівки-подяки.

Упродовж трьох тижнів у «Прикордоннику» відпочиватимуть та набиратимуться сил 160 нововолинських дітей. Загалом у таборі функціонуватиме  чотири зміни, під час яких планується оздоровити 600 школярів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа