<

У соцмережі з’явилися фотожаби на інцидент зі звільненням в Нововолинську неугодного меру фотографа

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:09 | 6.07.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ коментарів 10

У Нововолинську звільнили з роботи художника Андрія Бурду після того, як на своїй особистій сторінці у Фейсбук він опублікував фото з бомжем, котрий лежав на лавці за кілька метрів від місця, де виступав мер Нововолинська Віктор Сапожніков. Нововолинці відреагували на інцидент глузуючи та поширюючи фотожаби в інтернеті.

“Кілька днів тому Нововолинськ облетіла дика по своїй суті новина – з роботи у міському Палаці культури звільнено художника, талановиту людину – Андрія Бурду. А звільнили за що? За те, що він на своїй особистій сторінці у фейсбук опублікував фото з… бомжем, який лежав на лавці за кілька метрів від того місця, де з урочистою промовою з нагоди безвізу виступав наш мер Віктор Сапожников. Нашому меру настільки це не сподобалося, що, розказують, саме він дав наказ звільнити Андрія за це фото… Талановиту людину, яка за копійки працює на державній роботі, звільняють по наказу мера і це все відбувається через кілька днів після отримання Україною безвізу до Європи! Що можна сказити, дуже “європейський” поступок, пане мер. Схоже, що совок з деяких наших керівників не вийде ніколи”, – повідомляє у мережі Фейсбук журналіст Володимир Стасюк.

Активіст відзначив, що ця подія зачепила багато творчих людей у місті і на пошту Нововолинського інфомаційного порталу надійшло безліч фотожаб.

“Можливо, комусь із дизайнерів, фотографів, художників захочеться підтримати колегу та доповнити дану колекцію – робіть і кидайте у коментарі чи нам на пошту info@nvip.com.ua анонімність гарантуємо”, – пише Володимир Стасюк.




коментарів: 10
  1. Посміявся із задоволенням. Клас. Все воно так і є. В.Б. потрібно лізти на піч. Канарську. Чи Британо-Віргінську. :)))

      • “Гість”, кажуть добрі люди, що ви Громик. Знаєте, дуже схоже. Проте ваша вірна служба “папіку” промине марно – нікого із нинішньої команди В. Сапожнікова у мери не оберуть.

      • тут треба сміятись з тупості всього і конкретно нововолинського виконкому, ви боїтесь всього , що не по вашему, а якщо врахувати зацементованість мозгів міськвиконкомовців на чолі в періоді комуно-корупціоному окремого ланцюга міста, то тут і сміятись і плакати треба

  2. Треба брати намети і виходити до міськвиконкому. Тупо це може бути для того,хто працює в тому ж міськвиконкомі. В нас тут місцевий диктатор вже за «неугодні» фотки людей звільняє з роботи,а вам лізожопи провладні все тупо. Живемо в совдеповщині,і кайфуємо….на жаль…Все з краю із краю ті хати

    • А ще,потрібно молоді сказати велике дякую своїм батькам і бабусям з дідусями,що вони обирають їм таке майбутнє!

      • при чому , як справжні ленінці, вперто і наполегливо…..щО робить ” ленінізм животворящій” з людьми, які можуть думати тільки про себе

  3. Брехун на брехуні! Ні кому не можна вірити в Нововолинській владі. Виконком –
    це мафіозна структура!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер