<

У садочку в селі Тишковичі Нововолинської громади відремонтують харчоблок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:10 | 9.02.2022 / Нововолинськ / , , , /
Перегляди
501
/ коментарі 2

У дитсадочку села Тишковичі Грядівського старостинського округу Нововолинської громади вже незабаром розпочнуться ремонтні роботи харчоблоку. За сприяння народного депутата України Ігоря Гузя для цього було виділено з держбюджету 350 тисяч гривень.

Міський голова Нововолинська Борис Карпус разом із народним депутатом Ігорем Гузем днями завітали до садочка.

Мер Нововолинська зазначив, що вже готова проєктно-кошторисна документація на ремонт харчоблоку, а також подякував Ігорю Гузю, який сприяє і допомагає розвивати інфраструктуру Грядівського старостинського округу.

“Ми продовжуємо роботу з покращення матеріально-технічної бази в наших старостинських округах. Серед проєктів, які цьогоріч були зроблені в Грядівській громаді, – купівля нового шкільного автобусу, який в кінці минулого року був закуплений і зараз довозить дітей зі Старостинського округу в Грядівську школу, освітлення в селі Низкиничі, дорога з Нововолинська в Гряди, яка буде зроблена в цьому році, і дуже багато інших проєктів, які зроблені протягом минулого року за кошти соцеконому і за бюджетні кошти”, – наголосив Борис Карпус.

Окрім цього, за сприяння Ігоря Гузя було виділено 50 тисяч гривень на закупівлю нових стільців в клуб села Тишковичі. Їх вже придбали.

Нардеп та мер під час візиту обговорили можливість ремонту самої будівлі клубу й облаштування скверу поблизу нього.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер