<

У парку Нововолинська з’являться тенісні корти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:03 | 8.06.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
91
/ коментарів 11

У Нововолинську в парку біля міського стадіону «Шахтар» побудують два тенісні корти.

Роботи будуть виконуватися за кошти міського бюджету, в якому передбачили на цю ціль 1 мільйон 400 тисяч гривень.

Заступник міського голови Андрій Сторонський розповів, що виконавцем робіт скоріш за все буде та сама організація, яка швидко та якісно будувала нові спортивні поля у місті. Та ще необхідно пройти відповідні процедури, оголосити тендер.

У Нововолинську на сьогодні є один тенісний корт, який належить СОКу «Шахтар»,  де тренуються і діти, і дорослі.

У місті працює секція великого тенісу від молодіжної громадської організації. Відвідують її дітки від 5 років, навіть разом із батьками, та дорослі.

Тренер Анна Михальова розповідає, що за гроші батьків спільно із бюджетними коштами замінили на полі покриття та здійснюють за ним догляд.

На наявному тенісному корті в теплий період завжди людно, любителі цього спорту орендують поле для гри.

До слова, у вівторок, 5-го червня, нововолинські спортсмени, два хлопчика та дві дівчинки, привезли із міжобласного чемпіонату з великого тенісу перемоги (перші та другі місця).

На сайті Нововолинської міської ради 7-го червня розмістили інформацію про початок обговорень з метою врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації – детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування тенісних кортів на проспекті Перемоги, в районі стадіону «Шахтар»ю

Основні техніко-економічні показники проекту: проектом передбачається будівництво та обслуговування тенісних кортів на проспект Перемоги, 3-В, в районі стадіону «Шахтар», на земельній ділянці площею 0,2090 га, площа спортивного покриття – 1424 кв. м, площа замощення – 385 кв. м, площа озеленення – 281 кв. м.

З детальним планом території можна ознайомитись у відділі містобудування та архітектури за адресою: Мікрорайон Шахтарський, 4о.

Пропозиції та зауваження можна подавати в письмовій формі у місячний термін за вказаною адресою.




коментарів: 11
  1. На рахунок бюджетних коштів, на скільки мені відомо, то це не так, все відновлення відбувалося за грощі баттків та тренерів.

    • Так, значна частина саме батьків. Сказали чимось допомагали. Відсоток участі не уточнювали. Але якщо Вам важливо – поцікавимося ще раз.

  2. Якщо це буде на тому місці за стадіоном, то -дякуємо, але не потрібно!
    А де будуть атракціони та цирки? Якщо ж все ж надумаєте там щось будувати, то збудуйте на місця старого – новий парк атракціонів для діток, бо на тому старому не те що кататись страшно, а й дивитись! Всі атракціони (якщо їх можна ще так назвати) понищені, старі… я свого батика туди б ні за що не відпустила. Отож перш ніж робити якісь дії подумайте краще за розваги для дітей, а не встановлюєте дорогі і нікому не потрібні годинники в центрі міста!
    Я, звичайно, нічого проти такого виду спорту немаю, але кажу про те, що ви брали не те місце для побудування.

  3. Нажаль, наша молодь дуже часто не має чим зайнятись.Прикро, але в нашому місті процвітає наркоманія та хуліганство. Чим більше молоді буде залучатись до спорту, тим краще. Адже діти – це наше майбутнє. Покоління має зростати здоровим морольно, фізично та духовно. А для тих атракціонів та цирків, які приїжджають декілька разів на рік знайдеться місце.

  4. Нажаль, наша молодь дуже часто не має чим зайнятись. Прикро, але в місті процвітає наркоманія та хуліганство. Чим більше молоді буде залучатись до спорту, тим краще. Діти – це наше майбутнє.Покоління повинно зростати здоровим морально, фізично та духовно. Спорт в місті потрібно не тільки розвивати, а пропагувати. На сьогоднішній день це дуже важливо та актуально. А для тих атракціонів та цирків для розваг знайдеться місце.

  5. Сьогодні 09.07— міжнародний День ТЕНІСУ! Вітаю причетних і радію розширенню можливості для занять спортом жителів рідного міста! Удачі Вашій подачі!

  6. Тенісні корти місту необхідні!!!Місцевій владі велика подяка!!!Молодці що звернули увагу і прийняли рішення будувати корти.В інших містах по 3 ато і 5 кортів є а у нас один ,дітки не поміщаються ніде грати…Тому хочеться подякувати усім хто причетний до спорту та до будівництва кортів…Вкладайте кошти у спорт це здорово!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця