<

У Нововолинську затримали двох, раніше судимих, крадіїв

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:10 | 11.01.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

10-го січня затримали 20-річного місцевого мешканця, який викрав у свого товариша 2 тисячі гривень. Крім того, у вчиненні трьох крадіжок підозрюють 31-річного, раніше судимого, чоловіка з Нововолинська.

Про це повідомляє поліція Волині.

Нововолинські поліцейські встановили причетність раніше судимого 31-річного місцевого жителя до вчинення трьох крадіжок. Зловмисник обікрав місцеве підприємство та скоїв дві квартирні крадіжки.

Йому повідомили про підозру у вчиненні трьох кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Йдеться про крадіжку, поєднану з проникненням.

Окрім цього, учора, 10 січня, 20-річний місцевий мешканець викрав із помешкання однолітка у Нововолинську 2 тис. грн. Правоохоронці оперативно встановили особу зловмисника та затримали його. До слова, хлопець раніше притягувався до кримінальної відповідальності. Правопорушник обґрунтовано підозрюється до скоєння інших крадіжок на території міста.

Волинянину повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 185 (крадіжка, вчинена повторно) Кримінального кодексу України. 

Вирішується питання щодо обрання їм міри запобіжного заходу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер