<

У Нововолиську відбувся захід «Наш стяг – пшениця у степах під голубим склепінням неба»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:59 | 3.03.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Підсумки огляду груп прапороносців учнівських організацій загальноосвітніх навчальних закладів міста «Наш стяг – пшениця у степах під голубим склепінням неба».

Днями відбувся огляд груп прапороносців учнівських організацій загальноосвітніх навчальних закладів міста «Наш стяг – пшениця у степах під голубим склепінням неба».

Не зважаючи на складність програми, всі, без винятку, школярі продемонстрували спеціальні знання, стройову підготовку, навички поводження з прапором під час урочистих заходів.

Глибоко вразили чіткість, злагодженість, урочистість церемонії, у ході якої під звуки маршу було внесено Державний прапор, звучав Гімн України. У знак вшанування героїв Небесної сотні та загиблих воїнів АТО від учасників огляду-конкурсу покладено квіти до меморіальної стели героїв Революції Гідності та воїнів АТО.

Із вуст ведучих звучали поетичні рядки про Знамено України – символ любові до світу і миру, що нагадує синє небо, як покрови Пречистої Діви, та золоті лани, як мамин хліб на столі.

За активну участь у конкурсі-огляді всі групи прапороносців нагороджені грамотами управління освіти виконавчого комітету Нововолинської міської ради.

Переможцями стали: І місце – гімназія; ІІ місце – ЗОШ №6, НВК; ІІІ місце – ЗОШ №7, ЗОШ №2, ЗОШ №4.

                                                           Нововолинський  міський методичний кабінет.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа