<

У нововолинця вилучили пістолет

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:15 | 17.08.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
239
/ коментарі 2

За місцем проживання 38-річного мешканця Нововолинська поліцейські вилучили стартовий пістолет «Тrooper» калібром 4мм. За фактом незаконного поводження зі зброєю розпочали кримінальне провадження.

Про це інформує прес-служба волинської поліції.

До Нововолинського відділу поліції надійшло повідомлення, про те, що чоловік придбав річ схожу на пістолет.

На місце виїхала слідчо-оперативна група відділу поліції. Під час огляду помешкання волинянина правоохоронці виявили та вилучили стартовий пістолет «Тrooper» калібром 4 мм. Слід відзначити, що власник пістолета раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки.

Вилучений пістолет направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.




коментарів: 2
  1. Цікаво, хто більше необізнаний- журналісти БУГу пишучи “стартовий пістолет” і додаючи при цьому додаючи фото револьверу під патрон Флобера чи поліцейські як неправомірно вилучили і відкрили кримінальну справу за револьвер для спортивної стрільби, який можна вільно купити повнолітній особі навіть на Розетці..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа